Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Magazijnmedewerker 33 - 40+ uur vacature

Productie Eindhoven 364 keren bekeken
Vacature omschrijving

Heb jij affiniteit met de logistiek en lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als magazijnmedewerker? Wellicht ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een organisatie in Eindhoven zijn wij per direct op zoek naar een Magazijnmedewerker.

Bedrijfsomschrijving:
Deze organisatie is gespecialiseerd in im- en export, groothandel verpakken, op- en overslag en distributie van groente, fruit en exoten. Dit bedrijf heeft de beschikking over eigen verpakking- en transportfaciliteiten en is IFS gecertificeerd.

Dit zijn je werktijden:
Het betreft een fulltime functie voor een langere periode. Werktijden zijn van 6:00 uur tot 20:00 uur in wisseldiensten.

Functieomschrijving:
Als Magazijnmedewerker ben je verantwoordelijk voor het tijdig en tegen de juiste voorwaarden klaarzetten van producten voor zowel interne als externe klant. Je verzamelt de orders voor de interne/externe klant en signaleert afwijkingen op orders. Daarbij stel je orders samen aan de hand van een verzamellijst m.b.v. een elektrische pompwagen en controleert de producten op uiterlijke kwaliteit. Je meldt onvolkomenheden en het niet voorradig zijn van producten. Ook verplaats je de voorraad, zowel fysiek als systeemtechnisch (m.b.v. een scanner) en tot slot heb je contact met de commerciële afdeling en verpakkingsafdeling.

Functie-eisen:
Als geschikte kandidaat heb je MBO niveau en affiniteit met logistiek. Affiniteit met AGF en ervaring met een elektrische pompwagen is een pre. Als laatste beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.