Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Magazijnmedewerker - Oirschot 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Oirschot 342 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wil jij graag als magazijnmedewerker werken? Kom je uit de buurt van Oirschot, beschik je over een heftruckcertificaat en werk je graag overdag in een klein team? Klik dan hier!

WAT GA JE DOEN?

Als magazijnmedewerker ga jij alle voorkomende werkzaamheden doen, omdat je in een klein team werkt van 2 personen. Je bent zodoende bezig met het orderpicken, laden en lossen van de vrachtwagens, inkomende goederen controleren, het verpakken van bepaalde producten, de administratie en het schoonmaken van het magazijn. 

In deze functie ben jij dus verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen het magazijn. Voor deze functie zijn wij dus ook opzoek naar een magazijnmedewerker voor 40 uur in de week, minder uren zijn niet bespreekbaar. Je werkt van maandag t/m vrijdag. De werktijden zijn van 8:30 uur tot 17:30 uur.  

WERKZAAMHEDEN

  • Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van orders. Indien nodig werk je met de heftruck.
  • Je bent bezig met het laden en lossen van vrachtwagens.
  • Je controleert binnenkomende goederen.
  • Je verwerkt op een correcte manier de administratie van de uitgevoerde werkzaamheden.
  • Je zorgt ervoor dat het magazijn er netjes en geordend uitziet.

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

  • Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau met aantoonbare ervaring in de logistieke sector.
  • Je kunt zwaarder gewicht tillen, maximaal tot 30 kilogram.
  • Je bent in het bezit van een heftruck certificaat.
  • Je bent accuraat, stressbestendig en collegiaal.
  • Je woont in een straal van 20 kilometer vanaf Oirschot.

WAAR GA JE WERKEN?

Je gaat werken voor een kleinschalig bedrijf met 8 medewerkers. Het bedrijf bestaat nu bijna 10 jaar en groeit gestaag door. De organisatie staat bekend als groothandel voor meubels. Zowel het kantoor als magazijn zijn gevestigd in Oirschot.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Je krijgt een marktconform salaris, afhankelijk van jouw werkervaring en opleiding. Dit wordt onderling besproken in een gesprek. Je gaat werken in een kleinschalig team. Je bent samen met een andere medewerker verantwoordelijk voor het magazijn. Je werkt dus echt in een tweetal samen om alles gestroomlijnd te laten verlopen in het magazijn. Dit betekent meteen dat je een zeer afwisselende functie krijgt. Bovendien werk je altijd overdag. 

Heb je interesse in deze vacature van magazijnmedewerker? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt!