Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Magazijnmedewerker - Veldhoven 33 - 40+ uur vacature

Logistiek Veldhoven 125 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wijs jij de klanten van onze opdrachtgever de weg in hun eigen magazijn? Kom dan werken als magazijnmedewerker logistieke bewegwijzering! Heb je zin om bij klanten  in binnen- en buitenland aan de slag te gaan? Dan horen wij graag van je!

Wat ga je doen?

Meestal in Nederland, maar soms ook in België of zelfs elders in Europa, ga je aan de slag in de  magazijnen van klanten. Daar installeer je allerlei soorten bestickeringen, locatiebordjes, barcodelabels en overige signing. Daarmee lever je een belangrijke bijdrage aan het logistieke proces van de klanten. Je kan naast de montage ook ingezet worden voor ondersteuning bij de productie van de diverse materialen. Dat maakt het een erg afwisselende baan.

Wie ben jij?

Je bent gemotiveerd, nauwkeurig en kunt zelfstandig werken. Ervaring is niet noodzakelijk, de juiste (Kempische) mentaliteit wel! Soms ga je bestickeringen hoog in magazijnstellingen aanbrengen, dus je bent niet bang voor hoogtes. Mocht je een VCA- en/of een hoogwerker certificaat hebben, dan is dat mooi meegenomen. Zo niet, dan mag je dat gaan halen.

Wat krijg je?

  • Je krijgt een fulltime baan, met uitzicht op een vast contract.
  • Een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring,
  • 24 vakantiedagen en een aanvullende pensioenregeling.
  • Je begint tussen 6.30 en 8.30 uur, afhankelijk van de bestemming, maar bent over het algemeen weer om 17.00 uur thuis. Je gaat meestal samen met een collega op pad.
  • Een uitdagende en afwisselende omgeving.
  • De mogelijkheid om je VCA- en hoogwerker certificaat te behalen.

Wie is onze opdrachtgever?

Een bedrijf dat zich bezighoudt met bewegwijzering in de logistiek. Het is een dynamisch en groeiend bedrijf, met zo’n 16 gedreven collega’s. De sfeer is er open en informeel. Ze vinden het belangrijk dat medewerkers zich gewaardeerd voelen. Werkplezier, collegialiteit en kwaliteit staan er hoog in het vaandel.

Heb je er al zin in, of heb je nog vragen? Neem dan snel contact op met Joyce Waterreus op 040-3400038 of stuur je sollicitatie direct naar info@werkze.com. De gesprekken bij onze opdrachtgever worden gepland in week de eerste week van Augustus.