Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Managementassistente - Eindhoven 17 - 24 uur vacature

Secretarieel Eindhoven 2055 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij een enthousiaste en gedreven managementassistente die accuraat, vriendelijk, flexibel en oplossingsgericht ingesteld is? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en wil je graag klaar staan voor de leidinggevenden en medewerkers van Het Antoon Schellens College en Praktijkschool Eindhoven, één van de clusters van Parmant Scholen? Dan komen wij graag met jou in contact, want jij maakt morgen mooier!

Wij zijn namelijk op zoek naar een Managementassistente voor 0,6 fte (verdeeld over 4 dagen).

Wie zijn wij?
Het Antoon Schellenscollege, ook wel ’t Antoon genoemd, is een kleinere VMBO-onderbouwschool waar de mogelijkheden van de leerlingen centraal staan. Leerlingen worden binnen en buiten de lessen voortdurend uitgedaagd om in een veilige leeromgeving hun talenten en mogelijkheden te ontdekken en te ontwikkelen en hun autonomie te vergroten. Na klas 2 zijn de leerlingen klaar om hun opleiding op een andere school in klas 3 te vervolgen. Ze hebben dan een solide kennisbasis, geprikkelde leergierigheid, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden.
De Praktijkschool Eindhoven is een eigentijdse en praktijkgerichte school waar met plezier gewerkt wordt aan de mogelijkheden van de leerlingen. Leerlingen worden voorbereid op een zelfstandige toekomst waarin ze hun steentje bijdragen aan de maatschappij. Een toekomst die vraagt om zelfbewuste en sociaalvaardige jongeren die hun weg weten te vinden naar een zinvolle plek in de maatschappij. Stap voor stap, via in- en externe stages, worden de leerlingen, begeleid en gecoached  en leren ze hun basisvaardigheden toe te passen. Ze ontdekken wat ze goed kunnen en hoe hun talenten het beste tot hun recht komen.
Leer onze scholen beter kennen op de website: www.antoonschellenscollege.nl en www.praktijkschooleindhoven.nl. Hier lees je ook meer over onze missie, visie en kernwaarden. Meer informatie over Parmant Scholen lees je achteraan de vacaturetekst.

Wat vragen wij van jou? 

  • Bij voorkeur heb je ervaring met de administratieve processen op het voorgezet onderwijs. Kennis van Magister is hierin een pre.
  • Je bent in staat om de cijferstructuur vanuit een PTA in te richten en je weet hoe je de leerling administratie inricht en onderhoudt. Daarnaast ben je bekend met de dynamiek en de planning van de verschillende taken die de administratie door een schooljaar heen uitvoert.
  • Naast uitvoerende werkzaamheden ben je ook belast met de dagelijkse verdeling en coördinatie van de werkzaamheden. Je bent het dagelijkse aanspreekpunt voor de collega's van de administratie en bent samen met hen verantwoordelijk voor alle administratieve werkzaamheden op de twee scholen. Je bent flexibel inzetbaar, collegiaal, communicatief vaardig, werkt graag samen en je bent in staat om samen met het team zelfstandig te opereren en een goede teamsfeer neer te zetten.
  • Je bent minimaal in het bezit van een MBO-4 diploma, bij voorkeur op het gebied managementassistente.
  • Je hebt affiniteit en enige ervaring met onze doelgroep. 

Wat bieden wij jou? 

  • Een dynamische, sterk in ontwikkeling zijnde werkomgeving. 
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien. 
  • Groeimogelijkheden in kennis en ervaring. 
  • Salarisschaal 7, met een maximum van € 3.033,- bruto per maand. 
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 


Spreekt deze vacature je aan?
Voor vragen kun je contact opnemen met de clusterdirecteur van Het Antoon Schellenscollege en de Praktijkschool Eindhoven, Liesbeth van Vugt, telefonisch te bereiken op nummer 040 - 2453220 of via mail l.vanvugt@parmantscholen.nl.
 
Wil je solliciteren naar deze functie? Doe dat dan via de website van OMO: vacatures.omo.nl en kijk
bij ‘ondersteunende functies'. Wij zien je sollicitatie graag zsm tegemoet.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.


Jij maakt morgen mooi!
Dát is wat bij Parmant Scholen centraal staat. In onze visie, ons onderwijs en onze cultuur. Het is bovendien onze belofte aan onze leerlingen, docenten en medewerkers. Parmant Scholen is een organisatie met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs tot en met vwo. Onze scholen onderscheiden zich elk in hun eigenheid en doelgroep, maar delen een sterk besef van onze gezamenlijke cultuur en koers. Met professionele en zeer betrokken docenten, die samen zorgen voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor elke leerling. Die leerlingen zichzelf laten zijn en stimuleren op hun eigen niveau. Hen inspireren tot keuzes waarmee ze  een positieve bijdrage aan de maatschappij gaan leveren, van nu en de toekomst. Waarmee ze hun dromen waar kunnen maken en zullen ervaren dat ze ertoe doen. Waarmee ze uitgroeien tot een ‘goed mens’.
 
De zes samenwerkende Parmant Scholen zijn:
• Aloysius De Roosten
• Antoon Schellenscollege
• Helder havo/vwo
• Praktijkschool Eindhoven
• Sint-Joriscollege
• Vakcollege Eindhoven

Parmant Scholen biedt onderwijs aan ongeveer 2.800 leerlingen en is al vijfentwintig jaar één van de grootste aanbieders van onderwijs aan topsporters als onderdeel van de Landelijke Organisatie Onderwijs en Topsport (LOOT) met een verkregen licentie van het Ministerie van OC&W.