Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Manager Cliëntenonderzoek 33 - 40+ uur vacature

Management/ Leidinggevend Eindhoven 230 keren bekeken
Vacature omschrijving

Diagnostiek voor U is een diagnostisch centrum dat door middel van laboratoriumonderzoek, beeldvormend onderzoek en functieonderzoek diagnostische ondersteuning biedt aan huisartsen, verloskundigen, instellingen en organisaties in de gezondheidszorg in de regio Eindhoven en daarbuiten. Bij Diagnostiek voor U staan een klantgerichte, persoonlijke benadering, kwaliteit en innovatie centraal.

Wij zoeken een

Manager Cliëntenonderzoek
36 uur per week

Als Manager Cliëntenonderzoek ben je integraal verantwoordelijk voor het doelmatig en efficiënt functioneren van de resultaatverantwoordelijk eenheid (RVE) Cliëntenonderzoek. Strategische organisatiedoelstellingen vertaal je naar afdelingsdoelstellingen en initiatieven. Je houdt je bezig met het optimaliseren van interne processen vanuit de lean-methodiek en werkt daarbij nauw samen met (zorginhoudelijke) professionals vanuit duaal management perspectief.
Je zorgt voor een omgeving waarbinnen medewerkers zich kunnen ontwikkelen. Je betrekt medewerkers bij veranderingen binnen de RVE, stuurt en coacht vanuit warme zakelijkheid. Je verbindt en bent duidelijk, zodat medewerkers zich onderdeel voelen van de ingezette koers.
Je rapporteert aan de Sectormanager Diagnostiek en geeft leiding aan de RVE Cliëntenonderzoek, bestaande uit de afdelingen Biometrie, Beeldvorming en Zwangerschapsechoscopie. De manager geeft direct leiding aan 2 teamleiders, 3 consulenten en 1 planner. De omvang van de totale sector is ongeveer 45 fte (75 medewerkers).

Wat verwachten wij van U?

 • Hbo-plus/Academisch werk- en denkniveau;
 • Tenminste 5 jaar aantoonbare werkervaring als leidinggevende en in een soortgelijke functie;
 • Kennis van de eerstelijns diagnostiek in keten- en netwerkzorg;
 • Kwaliteits- en resultaatgerichtheid en proces- en bedrijfsmatig sterk;
 • Enthousiasmerende en resultaatgerichte communicatie met uiteenlopende professionals en in diverse contexten de belangen van de organisatie kunnen behartigen;
 • Aansturen, coachen en inspireren van de medewerkers met warme zakelijkheid;
 • Een Verklaring Omtrent het Gedrag is vereist en dient te worden aangevraagd en/of overlegd;
 • Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Dit mag U van ons verwachten 

 • Uitdagende dynamische functie in een organisatie volop in beweging.
 • Fijne intercollegiale werksfeer en prettige werkomgeving.
 • Inschaling vindt plaats conform FWG 3.0 salarisschaal 65 van de CAO-Ziekenhuizen.

Heeft U een vraag over deze vacature?

Martin Pluijm, Bestuursadviseur, staat je graag te woord. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 040-2141136. Jouw motivatiebrief en curriculum vitae ontvangen we graag vóór 19 maart 2020. Je kunt deze mailen naar werk@diagnostiekvooru.nl. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 26 maart 2020.