Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Mechanical Engineer 33 - 40+ uur vacature

Techniek 's-Hertogenbosch 3200 keren bekeken
Vacature omschrijving

Onze opdrachtgever is een gerespecteerd internationaal bedrijf met meerdere vestigingen, waaronder ook diverse vestigingen verspreid door heel Nederland.
Zij vervaardigen machines voor de voedselverwerkende industrie; bijvoorbeeld machines om snoep te maken, of het productieproces van kaas van a tot z mogelijk te maken. Zij richten zich op procestechnologie en op het ontwikkelen van diverse typen bouwstenen voor productieprocessen.

De functie:

Voor de vestiging van onze klant in Den Bosch zijn wij op zoek naar een Mechanical Engineer. Je gaat je in deze rol onder ander bezig houden met vervaardiging van koeltechnische schema’s (P&ID’s) en detailleert deze verder uit. Je stelt stuklijsten en technische omschrijvingen op welke uiteraard moeten voldoen aan de geldende richtlijnen en normen. Ook ga je diverse (hoofd)componenten berekenen, selecteren en controleren, zoals leidingdiameters, appendages etc. Eventueel in overleg met de Mechanical Design Engineer ga je ook maatschetsen, opstellings- en leidinglooptekeningen verzorgen. Je zorgt voor een goede projectbewaking en -planning. Voor een verder uitgebreide functiebeschrijving kun je contact opnemen met de vestiging of gewoon meteen solliciteren ????

Functie-eisen:

  • Jouw basisopleiding bestaat uit een technische HBO studie, bij voorkeur richting werktuigbouwkunde, aangevuld met opleidingen zoals bijvoorbeeld post HBO Koudetechniek, Engineering etc.
  • Je bent bekend met richtlijnen, normen, veiligheidsvoorschriften, keuringseisen etc. die gelden voor de industriële koeltechniek, want jij hebt enkele jaren ervaring in deze tak
  • Ontwerpen van koeltechnische installaties en Acad (2D en P&ID’s) heb jij al jarenlang gedaan, je beschikt dus over een ruime ervaring hiermee
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift
  •  Automatiseringskennis omvat in ieder geval MS-Office en Axapta
  • Eigenschappen: Innovatief, creatief, teamspeler, communicatief en sociaal vaardig en je bent bereid in jezelf te investeren om te kunnen groeien.

Over TSD:
TSD Groep is al ruim 22 jaar toonaangevend in het detacheren van kwalitatief technisch personeel. Doordat wij zelf vanuit huis een technische achtergrond hebben weten we jouw vakkennis en talent te waarderen en te beoordelen op klantwaarde. Door deze werkwijze zitten onze medewerkers altijd op de juiste plek en gaan zij met plezier naar hun werk toe.