Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Medewerker Commerciële Binnendienst 33 - 40+ uur vacature

Administratie Eindhoven 1483 keren bekeken
Vacature omschrijving

“Let’s keep IT simple”
Skool is een dienstverlenend bedrijf. Onze core-business is het inrichten, onderhouden en beheren van de ICT-omgevingen op basisscholen. Dat doen we met bestaande ICT-oplossingen en -platformen waarvoor we vernieuwende en onderwijsversterkende oplossingen bedenken en creëren. Door het toevoegen van deze oplossingen dragen we iedere dag actief bij aan de continu veranderende wereld van het onderwijs. Bij Skool maken we lesgeven én leren met ICT écht mogelijk. Ongeacht locatie, device of platform. Dat doen we voor onze scholen in Nederland, Duitsland, België en St. Maarten en dat doen we wellicht met jou!

We per direct op zoek naar:

Medewerker Commerciële Binnendienst

Waar kom je te werken?
Alle medewerkers van Skool hebben talent. Talent bezit iedere medewerker op zijn of haar eigen manier. Talent die ons op meerdere fronten in staat stelt om innovatie te creëren, oplossingen te implementeren en de maximale klantbeleving te realiseren. Dat doen we samen. Zolang het ons en de klanten maar inspireert en het leidt tot betere ideeën, innovatie en klanttevredenheid. Ben jij met je unieke talent een aanvulling voor onze organisatie, dan verwelkomen we je graag binnen ons bedrijf.  We nodigen jou uit om deze kans te pakken en ons van jouw talent te overtuigen.

Jouw ervaringen
Als Commercieel Medewerker Binnendienst maak je deel uit van het verkoopteam van Skool. Je ondersteunt de Accountmanagers op het gebied van relatiebeheer en administratieve processen. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het (telefonisch) contact met klanten en krijgt ook een eigen klantengroep toegewezen.

Je dagelijks werk bestaat onder andere uit het proactief beheren en uitbouwen van de bestaande klanten van Skool. Daarnaast voer je zelfstandig en proactief new business acties uit en zorgt hierbij voor een goede opvolging. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten die contact opnemen met ons. Ook werk je voorstellen en offertes uit, zorg je voor een juiste administratieve vastlegging van alle stappen in het verkoopproces en ben je verantwoordelijk voor het up-to-date houden van het klantenbestand.

Ben jij net afgestudeerd of heb je de ambitie om je te ontwikkelen tot accountmanager of tot dé specialist van Skool? Solliciteer dan op deze functie!

Daarnaast vragen wij:

 • Je functioneert op HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal een MBO- niveau 4 diploma, bij voorkeur van een commerciële opleiding;
 • Uitstekende communicatieve eigenschappen, zowel mondeling als schriftelijk, Nederlands en Engels;
 • Commercieel inzicht en gedrevenheid; je handelt proactief;
 • Je bent in staat om mee te denken; zowel met de klant als met de organisatie;
 • Je bent een echte teamspeler;

Wij bieden jou:

 • Een contract voor bepaalde tijd. Als we je aannemen gaan we samen kijken of we elkaar en jij in het bijzonder je nieuwe baan meer dan leuk vindt. Daarna volgt bij wederzijds vertrouwen een contract voor onbepaalde tijd.
 • Naast hard werken vinden we tijd voor jezelf ook belangrijk. Daarom krijg je van ons minimaal 25 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband.
 • Via Fisc Free stimuleren we sporten naast je werk. Je kunt namelijk een deel van je brutoloon gebruiken om bijvoorbeeld voordelig je abonnement voor de sportschool af te sluiten, een fiets aan te schaffen of wellicht de allernieuwste iPhone in je bezit te krijgen. Als het gaat om sporten en gezondheid, verzorgen we op kantoor gratis fruit.
 • Korting op je ziektekostenverzekering is niet meer uniek, toch blijven we het ook voor jou aanbieden.
 • Een goede pensioenregeling hoort ook bij je arbeidsvoorwaarden.

Wil je solliciteren? Stuur je motivatiebrief en CV naar HR@skool.nl