Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Medewerker Communicatie 25 - 32 uur vacature

Marketing & Communicatie Valkenswaard 690 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij die communicatieve duizendpoot, zonder koudwatervrees en met een vlotte pen? Reageer dan snel!

Op het kantoor van Valkenhof in Valkenswaard is een hele leuke werkplek vrijgekomen! Per direct mag dit bureau (24 tot 28 uur p.w.) worden ingericht door een medewerker communicatie. Een echte ‘doe(n)(k)er’, die houdt van afwisseling en het schrijven van rake teksten!  

Hier word jij blij van!
Samen met de communicatieadviseur zorg jij voor de (proactieve) inzet van alle in- en externe communicatie van Valkenhof. Je stelt zelfstandig (en in projectverband) (deel)plannen op voor uiteenlopende communicatieprojecten en begeleidt de implementatie hiervan. Je weet hoe je de naam Valkenhof op een krachtige wijze kunt neerzetten en bemoeit je dan ook met alle communicatie die zowel in- als extern gedeeld wordt.
Je vertaalt onze kernwaarden in het schrijven van persberichten, nieuwsbrieven, webteksten en blogs/berichten t.b.v. sociale media. Je draagt zorg voor uiteenlopend promotiemateriaal (brochures, flyers, posters, gadgets) en je promoot Valkenhof door het organiseren van bijeenkomsten en evenementen. Daarnaast adviseer en ondersteun je medewerkers en het management bij de ontwikkeling en uitvoering van het overige communicatiebeleid.
 
Voor wie is deze werkplek?
Je hebt een HBO-opleiding Communicatie (of aanverwant) en beschikt over ruime ervaring. Je hebt affiniteit met social media en weet deze op een vernieuwende en effectieve manier in te zetten. Je bent bekend met het medialandschap en je vindt het leuk om nieuwe communicatiekanalen te bedenken om beoogde doelgroepen te bereiken. Werken met het CMS van Wordpress gaat je goed af, waarbij  je beschikt over de nodige kennis m.b.t. vormgeving en verwante programma’s.
Je bent een ster in het organiseren van bijeenkomsten en evenementen, waarbij een prettige samenwerking met collega’s belangrijk is. Je neemt het initiatief, denkt ‘out of the box’ en kunt sparren met Jan en alleman.

Dit maakt het voor jou leuk om bij Valkenhof te werken

  • een uitdagende functie waarin er veel vrijheid is voor eigen inbreng.
  • salaris gebaseerd op FWG 50, min. € 2601,- en max. € 3582,-.
    Daarnaast krijg je in mei 8% vakantiegeld en in november een eindejaarsuitkering van 8,33% en 33 vakantiedagen (naar ratio).
  • een arbeidsovereenkomst voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Eventuele uitbreiding van de uren in de toekomst behoort tot de mogelijkheden.
  • de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van ruim 120 trainingen van Goodhabitz.
  • een informele werksfeer waarin de lijntjes kort zijn.

Ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan voor 7 januari 2020 via https://www.valkenhof.nl/werken-bij/
Vragen? Bel Simone Kleijn 040-2014035 of mail naar vacature@valkenhof.org

Bij indiensttreding is een Verklaring Omtrent Gedrag (NL) / Formulier voor goed gedrag en zeden (BE) nodig. Dit wordt vergoed door ons.