Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Medewerker Logistiek (12, 16, 24, 30 of 36 uur) 25 - 32 uur vacature

Logistiek Son en Breugel 448 keren bekeken
Vacature omschrijving

WIE JE BENT
In het goodsflow team zijn we op zoek naar uitbreiding vanwege onze sterke groei op het gebied van logistiek. Er is onder andere een grote toename in het transporten richting de klant en daarom breiden we ons team uit.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
• Je kan makkelijk schakelen tussen de verschillende werkzaamheden: je verricht niet alleen fysieke werkzaamheden in het zelfbedieningsmagazijn, maar bovenal zet je de klanten centraal door hen te helpen waar je kan.
• Het werk is fysiek en we werken samen om de gestelde deadlines te halen.
• Je vindt het prettig om zelfstandig werkzaamheden uit te voeren en communiceert op een goede manier met je collega's en leidinggevenden.
• Je zoekt een baan voor een langere periode waarbij je flexibel wordt ingezet gedurende de week: Je werkt op wisselende tijden en ontvangt daarvoor minimaal 4 weken van te voren je rooster. Je wordt over het algemeen ingepland tussen vijf uur 'sochtends en twaalf uur 's nachts
• Gezien de werktijden ben je niet afhankelijk van het openbaar vervoer om bij IKEA te komen.


WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN
Hoe je dag er uit kan zien: Voordat de winkel open gaat vul jij met je collega’s de winkel af, zodat de klant alles kan vinden waar hij naar op zoek is. Vlak voor de openingstijd van de winkel zorgen we ervoor dat alles netjes eruit ziet en de pallets en het karton worden opgeruimd. Nadat de winkel geopend is, ga je door naar het externe magazijn waar je orders verzamelt die de klanten later even later komen ophalen.  

ONS TEAM BINNEN IKEA
Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

IKEA Eindhoven is een van de grootste IKEA winkels van Nederland. Bij IKEA Eindhoven komen dagelijks gemiddeld 6.000 bezoekers. Samen met ruim 500 collega’s hebben we iedere dag weer als doel om onze klanten de beste winkelervaring te bieden. We zien het aantal transporten toenemen en werken hard om aan deze klantvraag te voldoen.

WAT VERDER BELANGRIJK IS
Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:
Je ontvangt een goed uurloon met interessante extra’s zoals bijvoorbeeld toeslagen die kunnen oplopen tot 100%, een dertiende maand en de gezelligste personeelsfeesten.
Een team met leuke collega's!

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteren kan (alleen ) via onderstaande link: zoek naar actuele vacatures bij ikea eindhoven en solliciteer via onze eigen site: 

https://ww8.ikea.com/ext/job/search/external/nl/nl/home?_ga=2.67057006.115247049.1580979026-1796761287.1568363106