Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Medewerker salarisadministratie (32 uur) - 's-Hertogenbosch 33 - 40+ uur vacature

Administratie 's-Hertogenbosch 119 keren bekeken
Vacature omschrijving

Vind jij het fijn als je op tijd je loon ontvangt en gun jij dit jouw collega's ook? Ben jij daarnaast ook nog eens goed administratief onderlegd? Dan is dit de vacature voor jou!

WAT GA JE DOEN?

Voor een grote toeleverancier in de zorgmarkt zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om ervoor te zorgen dat alle mede-collega's tijdig uitbetaald worden. Jij vindt het leuk om meerdere taken tegelijk op te pakken en je werkt pragmatisch. De organisatie heeft de afgelopen jaren een flinke groei meegemaakt, waardoor het noodzakelijk is om een vaste medewerker salarisadministratie in dienst te nemen. Jij gaat je helemaal verdiepen in de CAO en je vindt het leuk om jouw collega's hierin ook te ondersteunen. 

Als medewerker salarisadministratie ben je voornamelijk bezig met het verzorgen van de personeelsgegevens en de administratieve handelingen die hierbij horen. Daarnaast bereken je de lonen van alle werknemers en zorg jij ervoor dat deze juist in het systeem staan voor de verloning. Dat doe je natuurlijk niet zonder alles nogmaals dubbel te controleren. Er gaat geen dag voorbij dat iemand vragen heeft over het salaris of de arbeidsvoorwaarden. Jij kent deze echter door en door. Door jouw kennis kun jij jouw collega's een heldere uitleg geven omtrent vragen over het salaris. Jij zorgt ervoor dat de overzichten van de kosten ook worden overhandigd aan het management. Jij zult ook eens per maand een gesprek hebben met het management over de invulling hiervan. Als laatst zorg jij voor ongeveer 600 loonstroken per maand aan werknemers, je zorgt ervoor dat deze kloppend zijn. Om goed in te kunnen stromen voor deze functie heb je minimaal 2 tot 3 jaar relevante werkervaring nodig. 

WERKZAAMHEDEN

  • Het verzorgen van de gehele salarisadministratie
  • Het juist invoeren van de persoonsgegevens in het systeem
  • Controleren van de loonstroken van 600 medewerkers
  • Regulier overleg voeren met het management

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

  • Je hebt minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van salarisadministratie
  • Je hebt een opleiding gevolgd in loonadministratie, PDL geniet de voorkeur
  • Ervaring met NMBRS en Daywize is een groot voordeel
  • Goede kennis van de Nederlandse loonbelasting
  • Je bent behulpzaam en vriendelijk richting collega's

WAAR GA JE WERKEN?

Je komt te werken voor één van de grootste toeleveranciers in de zorgsector van Nederland. Het bedrijf bedient heel Nederland door middel van 1.200 vestigingen aan de juiste medische producten. Het bedrijf heeft daarnaast nog verschillende dochterondernemingen die hierin ondersteuning bieden. Hiermee bedienen zij zo'n 8 miljoen Nederlanders aan de juiste zorgartikelen en medicijnen. Alles wordt hierin opgepakt van inkoop tot logistiek, van ICT tot de salarisadministratie. Het betreft een zeer veelzijdige organisatie met de juiste hoeveelheid van ervaring, kennis en samenwerking. Dat maakt het bedrijf belangrijk op het gebied van veilige en effectieve zorg. 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Wij bieden jou een leuke uitdaging bij een grote organisatie in Den Bosch. Jij ontvangt een goed salaris aan hand van eerdere opleiding en werkervaring. Als junior ontvang je tussen €2.300 en €2.500 bruto per maand, mocht je al wat meer werkervaring hebben dan is het salaris in overleg. Het bedrijf hecht veel waarde aan het team en een vaste personeelsbezetting. De functie is ook dan ook voor onbepaalde tijd. 

Heb je interesse in deze vacature als medewerker salarisadministratie? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt! Meer weten over onze sollicitatieprocedure tijdens de coronacrisis? Lees hier meer