Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Medewerker Technische Dienst (junior) 33 - 40+ uur vacature

Techniek Son en Breugel 557 keren bekeken
Vacature omschrijving

WIE JE BENT
Je bent technisch, denkt in oplossingen en kan goed prioriteiten stellen. Daarnaast heb je ambitie om persoonlijk en professioneel te groeien. Dan hebben wij de ideale baan voor jou als Medewerker Technische Dienst.

Ook als je nog niet zo veel ervaring hebt maar je hebt recent (of bijna) een relevante opleiding (bijvoorbeeld electrotechniek) afgerond, nodigen wij je van harte uit om op deze rol te solliciteren.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden, een passie hebt voor woninginrichting en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden:
- Je hebt een relevant MBO diploma (bijv. Elektrotechniek);
- Je hebt bij voorkeur ervaring in gebouwbeheer (elektrische installaties, warmte-, water installaties en liften) maar het is ook prima als je dat bij ons wil leren:
- Je krijgt energie van werken met collega’s van andere afdelingen en legt gemakkelijk contact; binnen en buiten de IKEA organisatie bouw je zelfstandig een netwerk op;
- Je houdt van aanpakken, denkt in oplossingen en kan goed prioriteiten stellen;
- Je bent in eerste instantie doordeweeks overdag beschikbaar. Daarnaast ben je flexibel en draai je regelmatig bereikbaarheidsdiensten in de avond/nacht en weekend;
- Verder beschik je over eigen vervoer en woon je binnen een straal van 30 minuten rijden van IKEA Eindhoven ivm de bereikbaarheidsdiensten.

WAT JE DAGELIJKSE WERKZAAMHEDEN ZULLEN ZIJN
Als Medewerker Technische Dienst werk je in een klein en hecht team dat wordt aangestuurd door de Facility Manager. Samen zorg je voor preventief onderhoud en reparaties aan het pand, het terrein en alle technische installaties, veiligheid staat bij jou voorop. Je neemt een actieve rol aan in het team, je werkt graag samen met collega’s, maar daarnaast functioneer je ook prima zelfstandig. Jij profileert je binnen IKEA als een echte ambassadeur van de afdeling.

Er is in de winkel altijd iets te doen, zo zijn er ook vaak verbouwingen aan, in en om de winkel, jij bent hierbij altijd betrokken om voor technische ondersteuning te zorgen en jij begeleidt de externe partijen.

Daarnaast ga je in de toekomst regelmatig bereikbaarheidsdiensten draaien. Word je gebeld voor een calamiteit? Dan kom je in actie Indien de leidinggevende afwezig is, moet jij het overzicht bewaren. Je moet prioriteiten kunnen stellen, bent niet bang om knopen door te hakken en als er beslissingen genomen moeten worden, doe jij dat zelf. Jij zorgt ervoor dat de klant een zo optimaal mogelijke winkelervaring beleeft en medewerkers hun werk op een prettige en veilige manier kunnen doen.

ONS TEAM BINNEN IKEA
Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren. Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn.

IKEA Eindhoven is een van de grootste IKEA winkels van Nederland. Bij IKEA Eindhoven komen dagelijks gemiddeld 6.000 bezoekers. Samen met ruim 500 collega’s hebben we iedere dag weer als doel om onze klanten de beste winkelervaring te bieden.

WAT VERDER BELANGRIJK IS
Als je in deze rol bij ons aan de slag gaat dan kan je o.a. het volgende van ons verwachten:

- We bieden je een fulltime contract. Daarnaast ontvang je personeelskorting, consignatie toeslag, eventuele bonus en een dertiende maand.
- Ontwikkelingsmogelijkheden.
- Zijn trots op onze informele, open werksfeer waarin jouw mening telt.

Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol? Fantastisch! Solliciteren kan (alleen ) via onderstaande link: zoek naar actuele vacatures bij ikea eindhoven en solliciteer via onze eigen site: 

https://ww8.ikea.com/ext/job/search/external/nl/nl/home?_ga=2.67057006.115247049.1580979026-1796761287.1568363106