Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Meewerkend chauffeur - Helmond 33 - 40+ uur vacature

Chauffeurs Helmond 1074 keren bekeken
Vacature omschrijving

Als meewerkend chauffeur ga je samen met jouw collega’s en onze producten vanuit onze vestiging in Helmond naar verschillende projecten in Nederland, België of Duitsland om daken of betonnen ondergronden af te dichten met onze eigen producten.

Deze producten worden vanuit de vrachtwagen gespoten of gestrooid (afhankelijk van het product). De ene collega spuit/strooit en de andere collega legt het doek, zorgt dat de slang op de juiste plaats ligt en kijkt of de andere collega veilig kan werken.

Naast het verwerken van onze water afdichtende producten kan het ook voorkomen dat je onder andere ook voorbereidende werkzaamheden en eventuele noodzakelijke reparaties uitvoert.

Wat heb je nodig?

 • Je bent flexibel, collegiaal en oplossingsgericht;
 • Je kan zelfstandig en in een team werken;
 • Je hebt veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan;
 • Je bent in het bezit van VCA en C1 of je bent bereid om deze te halen op onze kosten;
 • Een rijbewijs C is een must, rijbewijs CE is een pre (of je bent bereid om deze te halen op onze kosten).

Wat bieden wij?

 • Een uitstekend salaris;
 • Vergoeding van reisuren en overwerkuren;
 • Minimaal 45 vrije dagen per jaar op fulltime basis;
 • Uitzicht op een vast contract binnen een informeel bedrijf;
 • Opleidingen, trainingen en cursussen;
 • Mogelijkheden tot doorgroeien en ontwikkelen;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao BIKUDAK waaronder een goed pensioen.

Ons bedrijf:
Kimmenade is een afdichtingsbedrijf voor het 100% waterproof afdichten van gebouwen en betonconstructies. Wij zijn innovatief omdat wij alle expertise en research in eigen huis hebben en omdat wij o.a. werken met een eigen uniek product dat naadloos, geurloos en koud gespoten wordt. Met projecten door heel Nederland, België en Duitsland werken wij voor bedrijven waar de hoogste eisen gesteld worden aan veiligheid, kwaliteit en levensduur. Hiernaast biedt Kimmenade een extra dienstenpakket aan, waarmee wij de klant in de breedste zin ondersteunen en ontzorgen. Ons familiebedrijf bestaat sinds 1905 met een rijke historie en is gevestigd in Helmond.

Als je onze mensen vraagt waar zij het meest trots op zijn dan zeggen ze: "ik ben er het meest trots op dat wij uniek zijn en anders dan anderen. Waarom we uniek zijn? Omdat we onze eigen producten ontwikkelen, fabriceren én aanbrengen. Omdat we onafhankelijk zijn. En omdat we niks anders doen dan dat waar onze passie ligt: het waterdicht maken van daken en betonconstructies. En dat doen we dus al meer dan 100 jaar lang".

Dat Kimmenade een familiebedrijf is, merk je aan de sfeer en aan de cultuur binnen het bedrijf. We zijn een bedrijf van kansen zien en kansen geven. De relatie met onze opdrachtgevers staat bij ons hoog in het vaandel. We zijn sterk en specialistisch.

Interesse? Wij leren je graag kennen!
Ben je enthousiast geworden over deze vacature en benieuwd naar werken bij Kimmenade? Dan nodigen we je graag uit om contact met ons op te nemen! Dit kan door een e-mail te sturen aan Jamie Schemmekes (HR) via jamie.schemmekes@kimmenade.com of door te bellen/via WhatsApp naar 06 - 516 249 76.