Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Meewerkend voorman plantenkwekerij - Sterksel 33 - 40+ uur vacature

Overig Sterksel 525 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij het liefst aan het werk met je handen in de aarde en je neus tussen de planten? Kun je goed een team aansturen? Dan hebben wij een leuke functie voor je als meewerkend voorman plantenkwekerij!

Wat ga je doen?

Je bent samen met je team bezig met het kweken en vermeerderen van vaste planten. Dit doe je in tunnels, in de volle grond en in de verwarmde zaaiafdeling. Ook ben je bezig met het logistieke proces om de planten afleveringsklaar te maken. Dit gebeurt voornamelijk in de centrale bedrijfshal met heftrucks. Je bent meewerkend voorman van het team dat je aanstuurt, dus je werkt zelf ook mee. Het team bestaat uit vast en tijdelijk productiepersoneel. Je stuurt ze aan op basis van orders die vanuit het kantoor doorkrijgt.

Wie ben jij?

  • Je hebt een mbo-3 opleiding plantenteelt, hovenier of tuinbouw, of je bent minimaal 3 jaar werkzaam geweest bij een hovenier, tuincentrum of plantenkwekerij.
  • Een spuitlicentie heb je in bezit.
  • Ervaring met een heftruck is fijn, maar niet noodzakelijk.
  • Gezien de vele (tijdelijke) Poolse medewerkers, is een beetje kennis van de Poolse taal handig
  • Het bedrijf is niet met het OV bereikbaar, dus een rijbewijs (of fiets als je dichtbij woont) is noodzakelijk.

 

Wat krijg je?

Een gevarieerde baan bij een middelgrote plantenkwekerij in het zuiden van Nederland. Je begint op uitzendbasis via Werkze! en als dit van beide kanten goed bevalt, treed je rechtstreeks bij de plantenkwekerij in dienst. Je salaris ligt tussen de €15 en €17,- per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Dit is conform de cao open teelten. De meeste collega’s werken er al jarenlang, dus je krijgt de kans om veel te leren.

Ook in de wintermaanden is er voldoende werk, met name in de verwarmde bedrijfshal. Je hoeft dus niet in weer in wind buiten te werken. Ook hoef je nooit over te werken en op zaterdag ben je altijd vrij. Een ideale functie dus voor mensen die niet meer op onregelmatige tijden willen werken, zoals in een tuincentrum of als hovenier vaak het geval is.

In de bedrijfskeuken staat altijd wat lekkers op tafel. Daarnaast wordt er veel gelachen, want een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd. De BBQ gaat voor de zomervakantie aan om samen met het hele team het afleverseizoen af te sluiten.

Wie is onze opdrachtgever?

Een middelgrote plantenkwekerij met een jaarproductie van ongeveer 3 miljoen vaste planten. Het bedrijf wordt geleid door 2 eigenaren. Daarnaast zijn er 4 medewerkers in vaste dienst die er al jarenlang werken en allemaal een gedeelte van het productieproces uitvoeren. Het motto is: niets moet en alles kan, als je maar goed met elkaar communiceert.


Lijkt het je leuk om in de kwekerij te komen werken? Stuur dan snel je cv naar info@werkze.com of bel naar 040-3400038.