Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Meewerkend voorman 33 - 40+ uur vacature

Productie Eindhoven 445 keren bekeken
Vacature omschrijving

Het bedienen van diverse productielijnen en machines, zodanig dat die lijnen optimaal produceren en er wordt voldaan aan gestelde kwalitatieve en kwantitatieve eisen. Het instellen en gereedmaken van de machine. Het mengen van grondstoffen en het opstarten van de machine.Bedienen, regelen en bewaken van machine en proces. Zelf verhelpen van kleine technische storingen. Werkplek hou je orderlijk, netjes en veilig.

Je hebt aantoonbaar leidinggevende en coachende capaciteiten, ervaring als meewerkend voorman is een pré. Een gedreven persoon die in het bezit is van een technische opleiding op MBO niveau. Werkervaring als operator in productie omgeving met hoge dynamiek en bereid zijn zich het werk snel eigen te maken.         
                            
Je beschikt over een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Je hebt een pro actieve werkhouding, doorzettingsvermogen, nauwkeurig kunnen werken. Je toont initiatief, bent gericht op samenwerking en flexibel in denken en doen. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel en je zoekt de continue verbetering.Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Heftruckcertificaat is gewenst, geen eis.

Heb je interesse of wil je meer info? Neem dan contact op met Femke van Bokhoven. Dit kan per mail: Femke@mainwork.nl of per telefoon: 040-3034670