Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Monteur hekwerken buitendienst - Rosmalen 33 - 40+ uur vacature

Techniek Rosmalen 1980 keren bekeken
Vacature omschrijving

WAT GA JE DOEN?

Voor een familiebedrijf uit de regio van Den Bosch / Oss zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur hekwerken buitendienst. Als monteur hekwerken buitendienst ben je voornamelijk bezig met het plaatsen van nieuwe hekwerken bij particulieren en bedrijven. Sinds een aantal jaar heeft het bedrijf het productaanbod verbreed met tuinhuizen, tuinbergingen en tuinhout. Naarmate je meer werkervaring opdoet krijg je ook meer verantwoordelijkheden als monteur hekwerken buitendienst. Doorgroeimogelijkheden zijn er voldoende! Zo kun je denken aan bijvoorbeeld voorman, hout- of metaalspecialist, overkappingen plaatsen etc. Dit houdt in dat je een specialistische functie gaat bekleden. 

Ervaring voor de functie monteur hekwerken in de buitendienst is niet noodzakelijk, het bedrijf hecht meer waarde aan een goede motivatie en leergierigheid. Het bedrijf leidt je intern op tot een volwaardig monteur. Jij kiest er uiteindelijk zelf voor hoeveel verantwoordelijkheid je wilt en waarin jij je gaat specialiseren. Het werk kan als fysiek zwaar worden beschouwd. Je moet dus ook wel beschikken over de nodige power! 

WERKZAAMHEDEN

  • Plaatsen van hekwerken bij klanten
  • Plaatsen van tuinhuizen of ander tuinhout bij klanten
  • Laden en lossen van de werkbus
  • Het plaatsen van staanders, spannen van het gaas
  • Allround afmonteren van hekwerken, tuinhuizen en poorten

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

  • Je bent fulltime beschikbaar voor langere tijd
  • Je bent handig
  • Je vindt het leuk om in de buitenlucht te werken
  • Je houdt van een grapje op zijn tijd
  • Je bent sociaal aangelegd

WAAR GA JE WERKEN?

Je komt te werken in een gezellig familiebedrijf waar hard werken en een grapje op zijn tijd belangrijk zijn. Het bedrijf is tientallen jaren geleden begonnen met het plaatsen van hoogwaardige hekwerken bij particulieren en bedrijven. In de loop van de jaren hebben ze het aanbod van producten uitgebreid naar ook tuinhuizen, bergingen en overkappingen. De hekwerken en het tuinhout worden op maat gemaakt naar wens van de klant.

Het bedrijf is voornamelijk actief in Noord-Brabant. De werktijden zijn van 06:45 tot ongeveer 15:45 uur.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Wij bieden jou een leuke werkplek voor langere tijd met goede verdiensten. Het uurloon is afhankelijk van leeftijd en werkervaring. Als volwassene (21+) verdien je +/- €11,50 bruto per uur. Een leuk bedrijf met veel doorgroeimogelijkheden. Het bedrijf heeft de wens uitgesproken om na een half jaar een contract via hen aan te bieden.