Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Waarschuwing! Deze vacature is verlopen en mogelijk niet meer beschikbaar

Monteur Meet- & Regeltechniek gezocht! 33 - 40+ uur vacature

Techniek 's-Hertogenbosch 4170 keren bekeken
Vacature omschrijving

De functie:

Als Meet- en regeltechnicus ben je verantwoordelijk voor het installeren en inbedrijfstellen van meet- en regelapparatuur en het extern monteren en aansluiten van de elektrotechnische installaties. Je test de werking van de gehele elektrotechnische installatie en regelsystemen en je voert de laatste tests uit samen met de programmeur van de software.

Wie zoeken wij:

  • Wij zoeken een enthousiaste kandidaat!
  • Met een afgeronde MBO opleiding richting elektrotechniek, aangevuld met cursussen gericht op Meet- en regeltechniek alsmede proces- en besturingstechnieken.
  • Relevante werkervaring in een soortgelijke functie of bereid om een specialistische opleiding te volgen om bovenstaande functie te vervullen.
  • Een positieve, flexibele instelling en werkmentaliteit, die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Geldig rijbewijs en een VCA diploma.
  • Bereid tot het draaien van storingsdiensten roulerend met andere monteurs.

Wat bieden wij:

Je kunt bij ons een inspirerende en informele werkomgeving verwachten. Wij werken project georiënteerde en zijn klantgericht. Dit bedrijf biedt je een uitdagende functie waar waarden als ambitie, persoonlijke ontwikkeling, zelfstandig werken in een dynamische werkomgeving met ruimte voor verantwoordelijkheid ruim vertegenwoordigd zijn. Naast een prettige werksfeer bieden wij een bij de functie passende beloning en goede arbeidsvoorwaarden conform het CAO van Metaalbewerkingsbedrijf (Klein Metaal).

Ben jij op zoek naar een leuke baan én is deze vacature jou op het lijf geschreven? Solliciteer snel via solliciteren@iptechniek.com of bel naar onze vestiging. 040-8200305