Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Monteur zonnepanelen - Veghel 33 - 40+ uur vacature

Overig Veghel 292 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben jij handig en heb jij ervaring met het installeren van zonnepanelen? Dan hebben wij een leuke functie als monteur zonnepanelen voor jou! Neem snel contact met ons op voor meer informatie of solliciteer direct.


Wat ga je doen?

Samen met een collega-monteur zijn jullie een topteam dat bij klanten in Brabant (en soms daarbuiten) zonnepanelen gaat installeren. Samen installeren jullie de panelen op het dak en bereiden jullie de bekabeling voor. De elektra wordt namelijk door een andere partij verzorgd. Uiteraard zorgen jullie ervoor dat de klant 100% tevreden is met het afgeleverde project.

Wie ben jij?

Je bent gemotiveerd, handig en wilt graag fulltime werken. Het liefst heb je een aantal jaren ervaring met het installeren van zonnepanelen. Mocht je een VCA-certificaat hebben, dan is dat mooi meegenomen.


Wat krijg je?

  • Een fulltime baan. Werktijden zijn ongeveer van 8.00 – 16.30u, maar omdat je naar klanten gaat, kan het soms wat vroeger of later worden.
  • 4 te gekke collega’s die allemaal houden van een geintje. En een baas die gewoon lekker mee het dak op gaat. Hij organiseert ook regelmatig leuke uitjes met het team.
  • Uiteraard krijg je veilige werkkleding en veiligheidsschoenen. En een regenpak voor als het regent.
  • Mocht het van beide kanten goed bevallen, dan krijg je de mogelijkheid om een volledig betaalde opleiding tot zelfstandig monteur te volgen.


Wie is onze opdrachtgever?

Een bedrijf dat zich bezighoudt met duurzame energieoplossingen, met name zonnepanelen in Noord-Brabant en Limburg. Ze adviseren, installeren en bieden service aan klanten.


Heb je er al zin in, of heb je nog vragen? Neem dan snel contact op met Lisette Gruijters op 040-3400038 of stuur je sollicitatie direct naar info@werkze.com.