Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Onderhouds- & Storingsmonteur 33 - 40+ uur vacature

Techniek 's-Hertogenbosch 3220 keren bekeken
Vacature omschrijving

Onze opdrachtgever uit Den Bosch is onderdeel van een groot  en zeer bekend Amerikaans merk. Dit bedrijf is wereldwijd marktleider en heeft vestigingen in ruim 200 landen. Zij ontwerpen, produceren en verkopen onderdelen / uitrusting voor graafmachines.

De functie:

Ter vervanging zijn wij voor deze opdrachtgever op zoek naar een monteur die de afdeling technische service gaat ondersteunen. Je gaat er zorg voor dragen dat o.a. het machinepark goed functioneert en dat het goed geïnstalleerd en onderhouden wordt. Werkzaamheden omvatten zowel mechaniek als elektrotechniek en vinden plaats in 2-ploegendienst (roulerend per week; week 1: 07:00u – 15:45u, week 2: 15:30u – 23:30u).

In de praktijk houdt dat in dat je jezelf onder meer bezig gaat houden met preventieve onderhoudswerkzaamheden, deze plan je in en voer je uit, eventueel met externe bedrijven. Reparaties en storingen kun je verhelpen aan de gebouwen, machines, gereedschappen, kranen en installaties. Die storingen ga je lokaliseren en kunnen voorkomen in de mechaniek, de hydrauliek, de pneumatiek en de elektrotechniek van de machine en / of voorziening. Hierbij denk je ook na over verbetering van de machines en hoe dit geïmplementeerd zou kunnen worden. Voor meer informatie over de functie-inhoud kun je altijd contact met ons opnemen of solliciteren dat we het in je gesprek bespreken.

Functie-eisen:

  • Een afgeronde technische MBO4 opleiding richting mechatronica

    óf:

    een MBO opleiding Elektrotechniek of werktuigbouwkunde aangevuld met basisopleiding elektrisch schakelen én basisopleiding hydrauliek & pneumatiek
  • Je hebt ruime ervaring binnen een productieomgeving
  • De Nederlandse en Engelse taal beheers je goed in woord en geschrift
  • Eigenschappen: proactief, je neemt initiatief, je bent stressbestendig, communicatief vaardig, verantwoordelijk en kent het bedrijfsbelang; daarmee ben je een echte teamplayer


Over TSD:

TSD Groep is al ruim 22 jaar toonaangevend in het detacheren van kwalitatief technisch personeel. Doordat wij zelf vanuit huis een technische achtergrond hebben weten we jouw vakkennis en talent te waarderen en te beoordelen op klantwaarde. Door deze werkwijze zitten onze medewerkers altijd op de juiste plek en gaan zij met plezier naar hun werk toe.