Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Onderhoudsmonteur W voor Technische Dienst - Nederweert 33 - 40+ uur vacature

Techniek Nederweert 944 keren bekeken
Vacature omschrijving

Functieomschrijving
Het aantal arbeidsplaatsen bij Kargro Recycling neemt verder toe waardoor ruimte ontstaat om nieuwe collega’s aan ons te binden. We hebben de beschikking over moderne verwerkingseenheden voor recycling van vrachtwagenbanden en autobanden voor het procesmatig verkleinen tot granulaten en poeders. Hiermee vervult Kargro Recycling een belangrijke schakel in duurzaam hergebruik van grondstoffen, wat ten goede komt aan het streven naar een verantwoorde omgang met onze leefomgeving.
Voor deze ambitieuze en innovatieve onderneming zoeken wij op korte termijn naar kandidaten voor de functie van:
Onderhoudsmonteur m/v
 
Doel van de functie
Het servicegericht uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, binnen de gestelde tijds- en
kwaliteitsnormen, met een zeer sterk accent op preventieve onderhoudswerkzaamheden aan technische installaties.

Plaats in de organisatie
De monteur WTB rapporteert aan de teamleider TD. Deze maakt afspraken over de te realiseren resultaten op de benoemde resultaatgebieden, evalueert en beoordeelt deze resultaten.
Taken en verantwoordelijkheden
Verhelpt storingen aan complexe procesinstallaties, productiemachines en randapparatuur.
Voert volgens planning preventieve onderhoudstaken uit, zoals het controleren, reinigen en repareren van installaties om problemen te ontdekken en te voorkomen. Repareert, onderhoudt en reviseert machineonderdelen en stuurt waar nodig externe monteurs aan.
Analyseert storingen en achterhaalt de oorzaak waarom installaties, apparatuur, onderdelen, etc. slecht of niet functioneren. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de juiste test- en meetinstrumenten en gereedschappen.

  • Verricht bij- en afstellingen aan installaties, machines, defecte onderdelen etc.
  • Inspecteert systemen, installaties en onderdelen om risico's en defecten tijdig vast te stellen en te achterhalen of aan normen en voorschriften wordt voldaan.
  • Zorgt voor het goed in orde houden en opruimen van de werklocaties.
  • Geeft in voorkomende gevallen ondersteuning aan mechanische en elektrotechnische collega onderhoudsmonteurs en/of andere afdelingen.
  • Draagt bij aan correct beheer van gereedschappen en spare parts, die ten behoeve van de uitoefening van de functie ter beschikking staan.
  • Deelname aan consignatiedienst

Communicatie
Dagelijks overleg met mechanische en elektrotechnische collega monteurs, en werkvoorbereiding waarin de opgetreden storingen en uit te voeren werkzaamheden gezamenlijk worden besproken c.q. geanalyseerd.

Functie vereisten
MBO opleiding WTB
Kennis en ervaring met onderhoudsprogramma’s en werkzaamheden in de procesindustrie.
Leergierig en bereidheid tot het volgen van cursussen.
Van belang zijn tevens de volgende competenties: respect, samenwerking, flexibiliteit, openheid, resultaatgerichtheid en discipline.

Reageren Als je geïnteresseerd bent in deze functie ontvangen wij graag je motivatie en cv, je kunt deze sturen aan dhr. Ruud Sensen.
Arbeidsvoorwaarden
Je mag rekenen op een salaris passend bij de functie, opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden in je vakgebied en goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao Banden en Wielenbranche.
Soort dienstverband: Fulltime