Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Onderhoudsmonteur - Eindhoven 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 261 keren bekeken
Vacature omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers in de omgeving van Helmond zijn wij op zoek naar een Onderhoudsmonteur. VInd jij het prettig om zelfstandig met een eigen bedrijfsbus de weg op te gaan en het gehele land door te reizen? Om zo op locatie bij klanten periodiek onderhoud te plegen aan de installaties en storingen op te lossen? Dan is deze functie iets voor jou!

Je bent zelfstandig verantwoordelijk voor het testen en onderhouden van installaties. Waar nodig voer je reparaties uit en signaleer en los je storingen op. Daarnaast draai je één keer in de 6 weken mee in de storingsdienst.

De afspraken vinden plaats door het gehele land maar worden wel in dezelfde omgeving bij elkaar gepland. De werktijden zijn flexibel en verschillen van 's ochtends vroeg tot het einde van de middag/begin van de avond. Afhankelijk van de locatie.

Je bent in het bezit van een mbo-diploma in een technische richting of beschikt over meerdere jaren ervaring. Gezien de gevarieerde werktijden is het belangrijk dat je beschikt over een flexibele instelling.

Daarnaast is het belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs B en is het een pré wanneer je in het bezit bent van een VCA-certificaat. Onze opdrachtgever zal je intern opleiden en er zorg voor dragen dat je beschikt over alle benodigde middelen om je werk goed uit te kunnen oefenen.

Het betreft een fulltime functie in dagdienst.

Heb je interesse in deze functie neem dan contact op met Esmee via 040-3034670 of via esmee@mainwork.nl. Voor vragen kun je ook een appje sturen naar 06-82517669