Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Ondersteuner retail-/ interieurbouw 33 - 40+ uur vacature

Bouw Eindhoven 3976 keren bekeken
Vacature omschrijving

FlexaGroup Retail is een aannemer binnen de retailbouw die het graag net even anders doet. Enthousiast, flexibel, gedreven en een tikkeltje eigenwijs.

Voor versterking van ons team zijn we op zoek naar ondersteuners die aan de slag willen in de dynamische omgeving van de retailbouw.


_____________________________________________________________

Wat doen we?

Onze projecten kennen veel onderdelen. We werken zowel in de opbouw als sloop/demontage van de winkelbouw. Op beide onderdelen kun je ingezet worden:

  • In de opbouw bouw je vanuit een lege winkelruimte een volledige winkelinrichting op, Werkzaamheden zijn o.a. de aan- en afvoer van materialen en lichte werkzaamheden. Dit wordt onder aansturing van de voorman op het project uitgevoerd.
  • In de sloop/demontage verzorg je samen met je collega's voor het gecontroleerd verwijderen van de oude winkelinrichting. Werkzaamheden zijn o.a. gedemonteerde koelingen afvoeren, gedemonteerd systeemplafond afvoeren en overige afvoer. Dit wordt onder aansturing van de voorman op het project uitgevoerd.
  • Regelmatig ga je ook zelfstandig op pad naar bijvoorbeeld aanpassingen in een winkel of kleinere projecten.

_____________________________________________________________
Wat bieden we?

  • Je start met een marktconform salaris, met ruimte om door te groeien bij gebleken geschikheid.
  • We leren je gaandeweg het vak binnen de retailbouw waardoor je de mogelijkheid hebt om intern door te groeien naar hulpmonteur of monteur.
  • We bieden regelmatig de benodigde veiligheidscursussen aan.
  • Binnen de winkelbouw werk je altijd met een tijdsdruk, de winkel moet immers zsm weer open. Hierdoor zijn werktijden wisselend en is het belangrijk dat je hiermee overweg kan.
  • Je komt niet op 1 project te staan, maar je gaat het gehele land door om op verschillende projecten een constructieve bijdrage te leveren. Daarnaast gaan we regelmatig met de retailer mee de grens over, om een winkelconcept in het buitenland mee uit te bouwen.

_____________________________________________________________
Wat zoeken we?

Ben jij enthousiast, gedreven en flexibel inzetbaar? Dan hebben we mogelijk een leuke plek voor jou binnen ons team.


Voor deze functie heb je geen opleiding of werkervaring nodig. Een positieve houding en gedrag zijn voorwaarde. Daarnaast is een rijbewijs en/of VCA (vol) een pré.
_____________________________________________________________

Heeft deze vacature je interesse gewekt? Mail dan je cv met motivatie naar info@flexagroup.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.