Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Operator drukpers 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 407 keren bekeken
Vacature omschrijving

[{cs_opleiding:mbo}] 
Je beschikt over een MBO opleiding of hoger waarin jij bent gespecialiseerd in grafische kennis of relevante ervaring. Dit mag ook offset ervaring zijn. Je bent een  communicatief sterk persoon en jouw interesse ligt in het oplossen van technische problemen. Ook ben jij in het bezit van kleurkennis. Het werk vindt plaats in een team en in ploegen. De  bedoeling is dat je zeer nauwkeurig te werk gaat met oog voor detail.

Ben jij een jong, dynamisch en leergierig pesoon, en ben je bereid om te werken in 3 ploegen? Neem dan gauw contact op met Anita van den Heuvel via onderstaand e-mail adres of telefoonnummer.

Anita@mainwork.nl
 040-3034670

Jouw dag bestaat uit verschillende taken, waaronder drukken met het UV (&LED) - Flexo druk procédé op verschillende materiaalsoorten. Jouw taak is om zelfstandig de drukpers te beheren. Je bent verantwoordelijk voor het vrijgeven van de druk t.o.v. de referentie. Ook beoordeel jij kleuren, repeatlengte en stanstekens. Jouw verantwoordelijkheid ligt ook bij het behalen van de leverdatum in samenspraak met planning en ordervoorbereiding. Daarnaast los jij de technische problemen op en onderhoud jij de drukpersen.