Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Operator groente en fruit (3 ploegen) - Heusden 33 - 40+ uur vacature

Productie Heusden 783 keren bekeken
Vacature omschrijving

Heb jij altijd al willen leren hoe groente en fruit verpakt worden, zodat het lang houdbaar is? Ben jij daarnaast nieuwsgierig hoe dit proces verloopt? Lees dan snel verder!

WAT GA JE DOEN?

Voor een grote speler op het gebied van groente en fruit zijn wij op zoek naar een leergierige operator groente en fruit. Binnen deze functie zijn er verschillende uitdagingen om de productielijn zo goed mogelijk te laten draaien. Als de productielijn eenmaal loopt dan is het goed te overzien. Echter zit de uitdaging voornamelijk in het opzetten van de productielijn en de orde bewaking hiervan. Als operator groente en fruit ben je ook regelmatig bezig met het oplossen van storingen en de onvoorziene situaties. Het bedrijf geeft jou wel de mogelijkheid om te leren van de allround operators met werkervaring. 

De producten die het bedrijf maakt worden voornamelijk verpakt in glazen potten en zakken. De producten zijn gericht op de consumentenmarkt. Jij gaat een werk-leertraject in om alles te leren over het verpakken in deze potten en zakken. Samen met een ervaren operator leer jij hoe je een productielijn snel en volgens de regels kunt ombouwen. Je komt te werken in een organisatie waar al veel geautomatiseerd is en je elkaar ondersteund waar nodig is. 
 

WERKZAAMHEDEN

  • Zorgen dat de productielijn blijft lopen
  • Storingen en onvoorziene omstandigheden oplossen
  • Het opzetten van de verschillende productielijnen
  • Groente en fruit verpakken in potten en zakken

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

  • Je hebt een MBO 2/3 opleiding gevolgd op het gebied van productie of food
  • Jij vindt het leuk om nieuwe aspecten te leren in de productie
  • Jij vindt het fijn om in een 3-ploegendienst te werken
  • Je bent flexibel inzetbaar
  • Je werkt nauw en gestructureerd

WAAR GA JE WERKEN?

Je komt te werken voor een grote organisatie gericht op groente en fruit. Het bedrijf bestaat meer dan 70 jaar en is nog steeds een fijn familiebedrijf. In de fabriekshal wordt de groente en fruit verpakt, dit doen ze met een grote waarborging van de kwaliteit van de producten. Om die reden is het product nog steeds zeer bekend door heel Nederland. De groente die binnenkomen worden ook binnen 6 uur verwerkt in de potten en zakken om de kwaliteit hiermee ook te waarborgen. 

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

Wij bieden jou de kans om door te groeien naar een volwaardige operator groente en fruit. Binnen het bedrijf ga ik je in een werk-leertraject waardoor je eigen toegespitste toekomstplan wordt uitgewerkt. De organisatie gaat dit samen met jou op stellen om je klaar te stomen voor het echte werk. Je ontvangt een bruto maandloon tussen €1.850 en €2.050 per maand. Binnen de organisatie is het ook mogelijk om meerdere cursussen te volgen. 

Heb je interesse in deze vacature van operator groente en fruit? Solliciteer dan direct of neem contact met ons op wanneer je nog specifieke vragen hebt! Meer weten over onze sollicitatieprocedure tijdens de coronacrisis? Lees hier meer