Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Poedercoater / natlakker (full-time) - Riethoven 33 - 40+ uur vacature

Productie Riethoven 731 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ben je een vakspecialist en kent lakken en poedercoaten geen geheimen voor jou? Ben je nauwkeurig en streef je altijd naar de beste kwaliteit? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Wij zijn...

Inno-Tec Nederland B.V. is een allround toeleverancier op het gebied van precisieplaatbewerking en verspaning. Wij zijn gespecialiseerd in prototypes en kleine tot middelgrote series voor o.a. de voedingsmiddelen-, medische en elektronicaindustrie. Met ons moderne en uitgebreide machine park vervaardigen wij producten van een hoogwaardig kwaliteitsniveau.

Wij zoeken een zelfstandige natlakker/poedercoater die deel uit wil maken van een ambitieus, gezond en sterk groeiend bedrijf. Iemand die het als een uitdaging ziet om samen met ons team de kwaliteit van de geleverde producten en van de organisatie te waarborgen en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van Inno-Tec.

Het nemen van verantwoordelijkheid en initiatief wordt zeer gewaardeerd en je krijgt veel vrijheid om je functie zelfstandig in te vullen. Vanzelfsprekend faciliteren wij opleidingen, trainingen en cursussen om je te ontwikkelen in je vakgebied en als persoon.

Wij zoeken...

Iemand die alle werkzaamheden verricht binnen onze lak -en poedercoat afdeling en tevens de verantwoordelijkheid heeft voor het aanbrengen van de laklaag op producten volgens de gewenste kwaliteitseisen en bewerkingsvoorschriften. Een vakspecialist die het als een uitdaging ziet om zelfstandig de lakafdeling draaiend te houden, zelf zijn werkzaamheden plant, prioriteiten stelt en bovendien de output en de kwaliteit van de afdeling bewaakt. Daarnaast zie je het als een uitdaging om de afdeling verder te ontwikkelen en daarmee een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van Inno-Tec. 

Ben je de poedercoater / natlakker die:

  • Ervaring heeft als poedercoater en natlakspuiter;
  • Een V-ion-poedercoat en natlakcertificaat , niveau 1 of 2 of gelijkwaardig is een pré;
  • Ervaring heeft met structuur- en metallicpoeders;
  • Kennis heeft van voorbehandelingen;
  • Jij bent: zelfstandig, resultaatgericht, nauwkeurig, kwaliteitsgericht en flexibel.

Wat kunnen wij jou bieden:

  • Een zelfstandige functie, met veel vrijheid en inspraak op jouw expertise gebied;
  • Een prettige werkomgeving in een groeiend bedrijf met korte communicatielijnen en een marktconforme beloning volgens de CAO metaalbedrijf;
  • We bieden je volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen in je vakgebied.

Spreekt je dit aan?

Spreekt deze vacature je aan en wil je deel uitmaken van een ambitieus en jong team? Aarzel dan niet en solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op via Tel : 040-2044822 of E-mail: vacatures@inno-tec.nl. We laten je graag ons innovatieve bedrijf zien!