Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Polijster - productiemedewerker - Deurne 33 - 40+ uur vacature

Productie Deurne 1682 keren bekeken
Vacature omschrijving

Pure ambacht, mooi man! Voor een supermooi en typisch Brabants bedrijf zoeken wij 'steengoede' en 'kei technische' krachten voor het polijsten van stenen werkbladen

WAT GA JE DOEN?

Wij snappen heel goed dat jij waarschijnlijk niet eerder hebt gewerkt met natuursteen, daar zijn immers ook niet veel opleidingen voor. Het goede nieuws voor jou is dat dit bedrijf in Deurne jou alles wil leren! In hun eigen academy word jij binnen no-time een kiezelgoede kracht in de werkplaats.

Als productiemedewerker natuursteen ben jij verantwoordelijk voor het produceren van natuurstenen werkbladen. Je kent ze wel: van die chique aanrechtbladen die je in keukens en badkamers terug kunt vinden. Misschien heb je er niet eerder over nagedacht maar deze aanrechtbladen worden allemaal op maat gemaakt. Dit bedrijf is hier dus heel goed in. Een soort van massa-productie op maat, echte ambacht dus. In een traject van ongeveer een half jaar leer je hoe je deze bladen moet verlijmen, bewerken, polijsten en logistiek moet verwerken. Hierbij maak je gebruik van de meest moderne apparatuur. Wij vinden het belangrijk om te vermelden dat veiligheid hier hoog bovenaan het lijstje staat. Je nieuwe werkgever vindt het daarnaast belangrijk dat jij genoeg afwisseling krijgt in je werk. Er staan dan ook veel verschillende werkzaamheden op je te wachten. Van secuur en precies werk tot het robuustere, grovere werk.

Wij horen je al denken: "stenen bladen, dat is toch kei zwaar?!". Uiteraard kan het af en toe zwaar tillen zijn, dit bedrijf hecht echter ook veel waarde aan jouw rug. Die moderne apparatuur neemt dan ook het meeste tilwerk uit handen waardoor jij 's avonds nog gewoon naar de sportschool kan.

Er heerst een enorm gezellige sfeer binnen dit bedrijf. Hoewel er toch een goede 200 mensen werkzaam zijn, zul je hartelijk worden ontvangen in een klein, jong team. Iedereen in jouw team heeft een duidelijke rol. Jij zult beginnen als verlijmer of polijster, er zijn echter genoeg doorgroeimogelijkheden. Hoe flexibeler jij inzetbaar bent, hoe beter. Wil jij dus uiteindelijk CNC-frezer worden dan is dat zeker mogelijk, zolang jij maar genoeg leergierigheid en motivatie blijft tonen!

Omdat het gaat om een "leerling-functie" is een specifieke vooropleiding of werkervaring geen vereiste, dus ook voor schoolverlaters en starters liggen er mooie kansen bij dit bedrijf.

 

WERKZAAMHEDEN

 • Machinaal en handmatig polijsten natuursteen
 • Verlijmen werkbladen
 • Op maat bewerken stenen werkbladen aan de hand van een technische tekening
 • Bijkomende logistieke werkzaamheden

WAT VERWACHTEN WE VAN JE?

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt twee rechterhanden, jij hebt dan ook al wat technische ervaring of bent een doe-het-zelf fanaat
 • Je bent lichamelijk in goede staat, het werk kan namelijk fysiek zwaar zijn;
 • Je toont enthousiasme en positiviteit;
 • Je spreekt vloeiend Nederlands

WAAR GA JE WERKEN?

Dit Deurnese bedrijf hoort bij de mooiste werkgevers in de wijde omgeving. Ondanks het feit dat er flink wat mensen werkzaam zijn, wordt er nog wel heel duidelijk gekeken naar jou als persoon en de ontwikkeling die je doormaakt. De organisatie is specialist op het gebied van stenen werkbladen. Grote platen van onder andere keramiek, graniet of composiet worden hier bewerkt tot een piekfijn aanrecht en geleverd in heel Nederland (en bij onze buurtjes in Duitsland en België). Je kunt de sfeer binnen dit bedrijf gerust bourgondisch noemen, borrels, barbecues en bedrijfsuitjes worden dan ook maar zelden overgeslagen.

WAT KRIJG JE ERVOOR TERUG?

 

 • Een startsalaris tussen €1900 - €2300 bruto per maand met een duidelijk uitgeschreven groeiplan!
 • Het bedrijf heeft een interne academy waar je zult worden opgeleid tot waar vakman (staat ook lekker op je CV)
 • Je komt te werken in een superhechte club: je bent een naam, geen nummer
 • Het betreft een fulltime functie in dagdienst voor lange termijn!
 • De werkzaamheden zijn uitdagend, niet repeterend en blijven ook vaak veranderen. Daarbij is de werkomgeving veilig en maak je gebruik van de meest moderne apparatuur en gereedschappen

 

Denk je nu: "Potjandorie! Dat is een mooie functie" solliciteer dan vooral even. We kunnen ons ook voorstellen dat je nog vragen hebt, in dat geval kun je een stuur een appje naar 0628859529, deze komt dan terecht bij Merel!