Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Procesoperator Voedingsindustrie - Eindhoven 33 - 40+ uur vacature

Overig Eindhoven 706 keren bekeken
Vacature omschrijving

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het vervaardigen van eindproducten. Je maakt gebruik van een volautomatische machinestraat/productie-installatie, zodanig dat de gevraagde hoeveelheden/aantallen volgens voorgeschreven receptuur/specificaties, kwaliteit en planning worden opgeleverd. 

Je houdt je bezig met het beoordelen van de weekplanning en stelt de benodigde personeelsbezetting vast, je geeft aanwijzingen en instructies aan een groep vaste medewerkers alsmede tijdelijke krachten, je bewaakt het productieproces en neemt maatregelen om afwijkingen (voortgang, kwaliteit) te corrigeren. Vanzelfsprekend bewaak en volg je werkprocedures op, mogelijke afwijkingen bespreek je met de productiemedewerkers. Je voert controles uit, registreert procesgegevens. Vanzelfsprekend zie je toe op naleving van de HACCP, bedrijfs- en veiligheidsvoorschriften.

Je beschikt over een MBO werk- en denkniveau en hebt enkele jaren ervaring in soortgelijke functie binnen de vcoedingsmiddelenindustrie. Je hebt leidinggevende ervaring en streeft naar kwaliteit. De nederlandse en engelse taal beheers je in woord en geschrift. Je bent bereid om in ploegendiensten te werken (3 ploegen 6-14 uur / 14-22 uur / 22-6 uur). Je bent een teamspeler, stressbestendig, flexibel en resultaatgericht. 

Onze opdrachtgever biedt een veelzijdige en zelfstandige functie in een informele organisatie. Een prettige werksfeer in een jong, dynamische team, dat continu in beweging is. Professionaliteit en passie voor kwaliteit is een drijfveer. Innovatie is een kernwaarde bij onze opdrachtgever. Binnen deze organisatie heb je de kans om het verschil te maken én vorm te geven aan de verdere toekomst van ons bedrijf. De arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend in overeenstemming met de functie.

Heb je interesse? Neem dan contact op met Judith Timmer. Dit kan via judith@mainwork.nl of via nummer 040-3034670