Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Projectleider Renovatie Elektrotechniek 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 287 keren bekeken
Vacature omschrijving

Heeft het werken in een omgeving van renovatie en onderhoud van elektrotechnische installaties in woningen jouw interesse? Begeleid en coach  jij als deskundig Projectleider je team zodat je samen met je team projecten kunt opleveren naar tevredenheid van opdrachtgevers en je teamleden trots zijn op het resultaat? Heb jij je al een aantal jaren bewezen in de technische installatiebranche en ben je in staat projecten te realiseren binnen de kaders van kwaliteit, kosten en uren? Lees dan verder.

Wat maakt de baan als Projectleider Renovatie voor jou interessant?
Je werkt vanuit onze locatie in Eindhoven en bent op de hoogte van de ontwikkelingen op het gebied van renovatie van gebouwen en installaties. Je onderhoudt actief de contacten met je opdrachtgevers.  Met deze opdrachtgevers heeft Mansveld inmiddels een jarenlange goede persoonlijke en professionele relatie. Je laat je klant niet los en laat ook tijdens de realisatiefase van het project je gezicht regelmatig zien. 

Met de combinatie van je kennis in de elektrotechniek en je goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden ben je de coördinator en organisator van uiteenlopende korte en langlopende renovatie en onderhoudsprojecten bij diverse opdrachtgevers. De projecten variëren van klein tot middelgroot.

Je begeleidt een vast team dat zorg draagt voor de realisatie van de opdrachten. Je kunt je makkelijk tussen de wereld van de monteur en de opdrachtgever bewegen. Je organiseert de uitvoering en zorgt dat je collega’s met de juiste materialen op pad gaan, bewaakt de uren, houdt bij en begroot meer- en minderwerk en zorgt voor de afsluiting van het project door facturatie van de projecten voor te bereiden.

Ons team is op zoek naar een nieuwe collega.
Je bent in het bezit van minimaal een relevant Mbo+ diploma in de Elektrotechniek. Je hebt kennis van relevante elektrotechnische normen en voorschriften.

Als persoon ben je energiek, flexibel en bezit je doorzettingsvermogen. Kun je uitstekend zelfstandig werken en samenwerken in een team. Je beschikt over voldoende organisatorische kwaliteiten en benodigde commerciële drive.

Tevens wordt jij gelukkig van medewerkers coachen, hen in hun kracht zetten zodat ze met plezier de renovatie en onderhoudsprojecten realiseren.

Digitale vaardigheden zijn een vanzelfsprekendheid.

Mansveld:
Mansveld is een elektrotechnisch installatiebedrijf in Eindhoven, dat oplossingen op maat aanbiedt in de elektrotechniek en communicatietechniek. Deze oplossingen bestaan uit een integratie en bundeling van specialismen en realiseren van installaties van ontwerp tot beheer en onderhoud.  Op maat aanbieden van een oplossing vraagt een persoonlijke en professionele benadering waarin je goed luistert naar de wensen van de klant, je goed nadenkt over de mogelijke alternatieven, een passend aanbod doet en de projecten meer dan naar tevredenheid van de opdrachtgever realiseert.

Informatie
Voor meer informatie over de functie kun je terecht bij Marianne de Wolff, HR Manager
(040-259 1072).


Interesse?
Indien je geïnteresseerd bent in bovenstaande functie, meld je dan met korte sollicitatiebrief en C.V.
bij Marianne de Wolff, HR. E-mail: marianne.dewolff@mansveld.nl