Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Proposal Engineer 33 - 40+ uur vacature

Techniek 's-Hertogenbosch 3113 keren bekeken
Vacature omschrijving

Onze opdrachtgever is een gerespecteerd internationaal bedrijf met meerdere vestigingen, waaronder ook diverse vestigingen verspreid door heel Nederland.
Zij vervaardigen machines voor de voedselverwerkende industrie; bijvoorbeeld machines om snoep te maken, of het productieproces van kaas van a tot z mogelijk te maken. Zij richten zich op procestechnologie en op het ontwikkelen van diverse typen bouwstenen voor productieprocessen.
De functie:
Voor de vestiging van onze klant in Den Bosch zoeken wij een Proposal voor de afdeling kostenberekening en offer management. Je gaat in deze rol ondersteuning bieden bij het ontwerpen van skids, componenten en warmtepompen voor de koudetechniek. Ook ga je offertes opstellen welke technisch en commercieel sterk in elkaar zitten. Je analyseert procedures en processen en denkt mee over het standaardiseren van bepaalde methodes. Incidenteel werk je ook mee aan ontwikkelingsprojecten en nieuwe applicaties ter ondersteuning van de Application Centers.
Functie-eisen:

  • Je beschikt over een HBO diploma Engineering, of hebt hetzelfde niveau middels werkervaring behaald
  • Kennis van thermodynamica, stromingsleer en ontwerpen en toepassen van koelsystemen
  • Werkervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring met MS office, met name Excel en Word
  • Je hebt technische, commerciële en communicatieve vaardigheden
  • Je beheerst de Engelse taal vloeiend in woord en geschrift, andere talen zijn meegenomen
  • Eigenschappen: resultaatgericht, teamspeler, klantgericht en internationaal georiënteerd

Over TSD:
TSD Groep is al ruim 22 jaar toonaangevend in het detacheren van kwalitatief technisch personeel. Doordat wij zelf vanuit huis een technische achtergrond hebben weten we jouw vakkennis en talent te waarderen en te beoordelen op klantwaarde. Door deze werkwijze zitten onze medewerkers altijd op de juiste plek en gaan zij met plezier naar hun werk toe.