Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Quality Engineer 33 - 40+ uur vacature

Techniek Bakel 2948 keren bekeken
Vacature omschrijving

Onze opdrachtgever is een gerespecteerd internationaal bedrijf met meerdere vestigingen, waaronder ook diverse vestigingen verspreid door heel Nederland.
Zij vervaardigen machines voor de voedselverwerkende industrie; bijvoorbeeld machines om snoep te maken, of het productieproces van kaas van a tot z mogelijk te maken. Zij richten zich op procestechnologie en op het ontwikkelen van diverse typen bouwstenen voor productieprocessen.

De functie:

Voor de vestiging van onze klant in Bakel zijn wij op zoek naar een quality engineer. Deze is verantwoordelijk voor het bewaken van de kwaliteit van zowel het proces als het product. Dit doet hij / zij intern, maar ook bij de leveranciers. Op die manier voldoet bij het produceren, assembleren en leveren van de inkooporders (complexe OEM onderdelen) de productkwaliteit aan de gestelde eisen.
Nou leuk, dat klinkt heel mooi. Maar wat ga je nu écht doen?
Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit het beoordelen, bewaken en verbeteren van zowel producten als processen en het verlenen van support aan de overige afdelingen en de leveranciers. Je gaat proces- en productaudits uitvoeren, risicoanalyses doen en product gerelateerde documenten opzetten en beoordelen. Veel zul je doen in overleg met de leveranciers om te zorgen dat de kwaliteit van de uiteindelijke producten van onze opdrachtgever gegarandeerd blijft.

Functie-eisen:

  • Jouw basisopleiding bestaat uit een technische HBO studie, bij voorkeur richting werktuigbouwkunde
  • Je hebt kennis van en ervaring met auditeren, statistiek, statische analyses en projectmanagement
  • Je hebt kennis van meetkunde, tekeninglezen en NEN-EN-ISO 9001
  • Je hebt zeer ruime ervaring met productietechnieken gerelateerd aan het veld van de opdrachtgever (voedingsverwerkende industrie)
  • Je spreekt Nederlands, en daarnaast een stevig woordje Engels. In beide talen kun je jezelf uitdrukken in woord en geschrift
  • Je hebt ervaring met MS Office
  • Je houdt jezelf graag op de hoogte van de ontwikkelingen in jouw vakgebied, denk aan leanmethodiek, kwaliteitsnormen en fabricagetechnieken
  • Voor iemand van de kwaliteitsafdeling waarschijnlijk overbodig te vermelden; je werkt nauwkeurig!

Over TSD:
TSD Groep is al ruim 22 jaar toonaangevend in het detacheren van kwalitatief technisch personeel. Doordat wij zelf vanuit huis een technische achtergrond hebben weten we jouw vakkennis en talent te waarderen en te beoordelen op klantwaarde. Door deze werkwijze zitten onze medewerkers altijd op de juiste plek en gaan zij met plezier naar hun werk toe.