Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Senior mechanical engineer NPI - Eindhoven 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 141 keren bekeken
Vacature omschrijving

Voor een opdrachtgever in Eindhoven zijn we op zoek naar een fulltime senior mechanical engineer NPI in dagdienst. 

De opdrachtgever
Onze opdrachtgever realiseert systeemintegraties van mechatronische (sub)systemen en modules voor OEM’s van hightech kapitaalgoederen en is tevens actief op het gebied van productiemechanisatie.

Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk.

Wat ga je doen? 
De Senior Mechanical Engineer neemt de technische lead bij het bedenken en realiseren van mechatronische oplossingen voor onze klanten. Onze klanten opereren in verschillende internationale markten, bijvoorbeeld op het gebied van Science & Technology, Solar & Energy, High Speed Product Handling en Robotics. Op basis van specificatie of wens van de klant realiseer je het machine concept in een 3D omgeving. Je bent onderdeel van een project team en naast je bijdrage tijdens concept, realisatie en installatie, lever je ook technische support aan de afdelingen Accountmanagement en Purchasing. Op die manier ben je intensief betrokken bij het gehele project van initieel klantcontact tot en met de uiteindelijke installatie bij de klant.

Dit zijn je werktijden
Er wordt gewerkt in dagdienst. Onze opdrachtgever hanteert flexibele werktijden. Je start tussen 7.00/9.00 uur en je dag eindigt tussen 16.00/18.00 uur. 

Functie-eisen
- HTS / TU Werktuigbouwkunde / Electromechanica;
- 5 – 10 werkervaring in Turn-key (internationale) mechanisatie projecten, van ontwikkeling t/m installatie bij de klant);
- Ervaring in 3D ontwerpen in Siemens Teamcenter NX, Inventor of Pro E;
- Je bent een teamspeler, en beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel intern als naar de klant;
- Goede kennis van Engelse Taal in woord en geschrift;
- Je bent bereid om maximaal 20% (internationaal) te reizen.