Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Servicemonteur - Eindhoven 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 157 keren bekeken
Vacature omschrijving

Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn wij op zoek naar een fulltime servicemonteur in dagdienst. 

De opdrachtgever 
De organisatie is Nederlands grootste dienstverlener in ontstoppen, reinigen, inspecteren, repareren en renoveren van rioleringen. We zijn op zoek naar een onderhoudsmonteur voor ons eigen wagenpark, die graag in een afwisselende baan werkzaam wilt zijn. Een monteur die van aanpakken weet, technisch inzicht heeft, een servicegerichte instelling heeft en een echte teamplayer is. Je hebt een zeer zelfstandige functie waarin je volop kunt meedenken met veel opleidingsmogelijkheden. 

Wat betekent werken via Baanbreed?
Bij Baanbreed helpen we je graag jouw ambities waar te maken. En helpen we je om precies die baan te vinden waarin jouw kwaliteiten optimaal tot hun recht komen. Wij staan voor persoonlijk contact en met meer dan 20 jaar kennis en ervaring gaan wij professioneel te werk. 

Wat ga je doen? 
Als servicemonteur werk je aan het repareren en aanleggen van binnen-en buitenrioleringen. Samen met je collega's verhelp je storingen aan rioleringen. Je voert (kleine) reparaties uit, daarnaast inspecteer je ook verstoppingen om te bekijken of je de verstopping zelf kunt verhelpen of dat je hulp in dient te schakelen van je collega's. 

Functie-eisen 
Omdat je het visitekaartje voor onze opdrachtgever bent, vinden we het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en dienstverlenend bent en daarbij altijd denkt in mogelijkheden! Je kunt zelfstandig werken, voelt je verantwoordelijk voor een klus en je bent flexibel qua werktijden; als een klus om 16.00 uur nog niet af is dan vind je het geen probleem om het nog even af te maken. Ook storingsdiensten horen bij het vak, maar samen met je collega's wissel je deze diensten zo veel mogelijk af. 
Een opleiding met een technische achtergrond of Grond, Weg en Waterbouw is mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Als je gemotiveerd bent dan leren wij jou het vak!