Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Software Engineer - Mierlo 33 - 40+ uur vacature

Techniek Mierlo 431 keren bekeken
Vacature omschrijving

Software Engineer

Ben jij een hoogopgeleide en innovatieve Software Engineer? Vind jij het leuk om te werken in een snel groeiende werkomgeving? Dan is deze functie wellicht wat voor jou!

Functie Omschrijving

Als Software Engineer ben jij verantwoordelijk voor de architectuur, het ontwerp en de ontwikkeling van software voor machines. Jij werkt in multidisciplinaire teams die de uitdagende en continue veranderende eisen van klanten afhandelen betreffende de systeemarchitectuur van machines. Jij neemt initiatief betreffende het voorstellen en realiseren van technologieën, innovaties en verbetermogelijkheden. Daarbij analyseer en los jij gemelde storingen op. Jij helpt daarnaast engineers bij softwareproblemen ter verbetering van de technologie en service voor klanten.

Functie Profiel

Wij zijn op zoek naar een ervaren software engineer die bekend is met concepten van state machines, control flow, threading, (unit) testen, real-time programmeren, WPF en MVVM voor onze klant in de regio Eindhoven. Daarbij dien jij in code C en C# te kunnen schrijven en ontwikkelen voor Windows platformen en B&R PLC platformen. Ervaring met Python, Agile en/of Scrum is een pre. Jij dient mondeling en schriftelijk communicatief te zijn in het Nederlands en Engels vanwege de internationale aard van het bedrijf.