Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Succesverhalen


IP Techniek vindt een lasser via het Vacaturecafé

IP Techniek is een trouwe deelnemer aan het Vacaturecafé en neemt altijd veel mooie technische vacatures van haar klanten mee. Zo zochten zij bij het Vacaturecafé in maart een lasser voor hun klant Legrand, specialist in elektrische en digitale infrastructuur. Een lastig invulbare vacature. Daarom erg leuk om van IP Techniek het volgende enthousiaste berichtje te ontvangen: Bij deze wil ik doorgeven dat wij Jourik Bradly succesvol hebben kunnen plaatsen bij een van onze klanten!! :-) Wij hebben Jourik ontmoet tijdens het laatste MKB Vacaturecafé. Met vriendelijke groet, Lees meer..

Druk bezochte Meet & Match bij Qudo Werkt en Mansveld!

Personeel werven met advertenties, het kost veel en levert weinig op. Qudo Werkt organiseerde daarom op 20 juni een Meet & Match op de eigen werkvloer. Ondersteund door MKB Eindhoven met een gepersonaliseerde mailing naar een bestand van 8.000 werkzoekenden en een wervend filmpje op Facebebook. Het was een succesvolle middag, met bijna 30 enthousiaste bezoekers. Sandra Verharen, intercedent bij Qudo Werkt: “We kijken tevreden terug op ons druk bezochte Meet & Match evenement van afgelopen week. De eerste bezoekers zijn al via ons aan de slag gegaan en diverse andere kandidaten Lees meer..

Nieuwe collega Andritz via mkbwerkt.nl

“Al onze vacatures plaatsen we op www.mkbwerkt.nl, de vacaturesite van MKB Eindhoven. Dit gaat snel en makkelijk en is laagdrempelig voor de werkzoekenden. Op de vacature van medewerker financiële administratie hebben we diverse reacties gehad en we hebben Angelique uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Zij paste met haar jarenlange ervaring uitstekend in het profiel en daarom hebben we haar een arbeidsovereenkomst aangeboden. In april is ze bij Andritz Feed & Biofuel B.V. aan de slag gegaan. We zijn erg blij met Angelique!” Lyanne Pas, HR Manager Andritz Feed & Lees meer..

Succes Sankomij

“In maart voor het eerst mee gedaan aan het Vacaturecafé van MKB Eindhoven en het was direct raak! Een goed georganiseerd event en een nieuwe collega gevonden, dus wij zijn enthousiast. We hebben Sirak Kidane leren kennen bij het Vacaturecafé en het klikte direct. Na een vervolggesprek heeft hij vorige week zijn contract getekend en is aan de slag bij Sankomij. Samen sterkt, alleen is beperkt!” Roland van Bree, Hoofd Uitvoering Sankomij Foto: Roland van Bree en nieuwe collega Sirak Kidane Lees meer..

Ruud (64) aan de slag bij Wilting!

Een mooi compliment via Facebook van Ruud Borremans: Hoi Simone, langs deze weg wil ik jou even laten weten dat ik dankzij de contacten vacaturecafe j.l. dat nu kan vertalen in een baan morgen begin ik bij Wilting in de techniek en logistiek. Dus ook als je bijna 64 bent heb je nog kansen bij MKB vacaturecafe! Ook een compliment voor de directeur Geert Ketelaars die ik op het vacaturecafe gesproken had. Had toen geen geschikte vacature voor mij. Belde mij enige tijd later met de opmerking een vacature te hebben en als eerste aan mij had gedacht; uitnodiging gesprek. 4 ontmoetingen gehad welke Lees meer..

Een enthousiaste reactie van een begeleider

Namens P&M Arbeid B.V. ben ik 4 oktober met een aantal mensen die ik begeleid, naar het MKB Eindhoven Vacaturecafé geweest. Superleuk en succesvol! Beide kandidaten kregen enthousiaste reacties van de werkgevers. En dat doet wat met je zelfvertrouwen!! Cyriel van Aar, re-integratiecoach Lees meer..

Vacaturecafé groot succes voor KOAT!

“KOAT is volop in beweging en daar horen veel nieuwe collega’s bij. Daarom hebben we op 7 juni meegedaan aan het Vacaturecafé. We hebben veel interessante werkzoekenden gesproken, maar bij Han Kees Geervliet hadden we direct een goed gevoel. Een zeer ervaren inkoper met veel enthousiasme. En dat past bij ons! Uiteindelijk bleek Han Kees binnen ons bedrijf geschikter als “Projectmanager” mede ook door zijn werkervaring. Daarom hebben wij gevraagd of hij ook eens naar deze vacature wilde kijken. Han Kees is begin augustus dan ook aan de slag gegaan als Lees meer..

Willemien aangenomen als zorghulp door Valkenhof

“Op 7 juni ben ik helemaal open minded naar het Vacaturecafé gegaan. Bij aankomst voel je je direct welkom en alles is goed georganiseerd. Er is ontzettend veel aanbod, voor ieder wat wils! Hripsime heeft mij deze dag erg enthousiast gemaakt voor de functie zorghulp en naar aanleiding hiervan ben ik mijn motivatiebrief gaan schrijven. Ik heb veel zin om 1 oktober aan de slag te gaan bij Den Haagacker, dit dankzij het Vacaturecafé.” Willemien Vinclair, zorghulp “Op 7 juni was Valkenhof aanwezig op het vacaturecafé van MKB Eindhoven. Samen met andere Lees meer..

Maar liefst 2 nieuwe collega’s voor Wilting via het Vacaturecafé

“In juni hebben wij deelgenomen aan het Vacaturecafé van MKB Eindhoven. We hebben veel (technische) vacatures en die zijn lastig vervulbaar. We hebben bij het Vacaturecafé veel geïnteresseerde kandidaten gesproken en met 3 personen hebben we een vervolg ingepland. Ward is intussen gestart als projectleider NPI en net op de valreep voor de vakantiesluiting tekende Bereket zijn contract met Wilting. Hij start eind augustus met zijn opleiding en fulltime werk als verspaner. Gefeliciteerd allebei!” Geert Ketelaars, Managing director Wilting Wilting is Lees meer..

En weer een nieuwe collega via het Vacaturecafé voor Geton!

Geton Roestvrijstaalindustrie uit Veldhoven is een trouwe deelnemer aan het Vacaturecafé; en dat heeft succes! Tijdens het Vacaturecafé van 7 juni hebben zij al weer de 5e nieuwe collega voor Geton gevonden. “Het directe en persoonlijke contact met de werkzoekenden werkt echt voor ons. We hebben ook al diverse andere bedrijven uit de regio weten te enthousiasmeren voor het Vacaturecafé. 7 juni hebben we weer met een aantal gemotiveerde kandidaten gesproken en Patrick is intussen al begonnen. Hij gaat zich bij Geton bezighouden met logistiek, (magazijnwerk en Lees meer..