Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Teamleider Klantenservice 33 - 40+ uur vacature

Callcenter/ Contactcenter Eindhoven 656 keren bekeken
Vacature omschrijving

Onze klantenservice staat dagelijks klanten uit Nederland, Duitsland, België en Frankrijk te woord. Dat kan per mail of telefonisch, maar ook face-to-face in onze drukbezochte showroom.

Als teamleider klantenservice geef jij sturing aan een groep medewerkers met als doelstelling de beste service bieden aan onze klanten en dealers. Dat begint met een adviserende rol, gevolgd door een correcte administratieve afhandeling. In samenwerking met de afdeling Planning wordt vervolgens een montage- of leverteam ingeschakeld om het product bij de klant te bezorgen. Als teamleider ga jij je bezig houden met het bedenken, implementeren en bewaken van (nieuwe) afdelingsprocessen, alsmede het behalen van doelstellingen.

Behalve een bijdrage leveren aan de best mogelijke service wordt ook de ontwikkeling van je medewerkers een van je verantwoordelijkheden. Je fungeert voor hen als aanspreekpunt, voert gesprekken, monitort persoonlijke groei en gaat met een voldaan gevoel naar huis wanneer jullie als team een extra stap hebben gezet. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan het Operationeel Management en voorziet hen van gevraagd en ongevraagd advies.

Wat wij vragen:

 • Een afgeronde Mbo-opleiding;
 • Je hebt Hbo-denk- en werkniveau;
 • Je beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring op een klantenservice;
 • Je beschikt over leidinggevende vaardigheden;
 • Je kunt vlot schakelen, bent oplossingsgericht en behoudt het overzicht;
 • Je hebt een basiskennis van de Duitse en/of Franse taal en bent bereid om dit tijdens werktijd verder te ontwikkelen;
 • Klanttevredenheid, efficiëntie en een uitstekende service bieden staan bij jou hoog in het vaandel.

Wat wij jou bieden:

 • Een startsalaris van 2700,00 bruto op basis van 40-uur;
 • Overuren tegen 125% uitbetaald, of om te zetten in extra verlofuren;
 • 25 verlofdagen;
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling;
 • Een leuke baan binnen een snelgroeiend bedrijf;
 • Doorgroeimogelijkheden.

Werktijden en locatie:
Een 40-urige werkweek waarbij je bereid bent te werken op zaterdagen en zondagen, wanneer dit noodzakelijk is. De werkzaamheden verricht je op de Rooijakkersstraat 8, 5652BB te Eindhoven.

Waar kom je te werken:
Tuinmaximaal wil dat iédereen het hele jaar door van zijn tuin kan genieten. Daarom bieden we een ruime keuze aan terrasoverkappingen en glazen schuifwanden tegen de laagsteprijsgarantie. Deze producten leveren en monteren wij in Nederland, maar ook in België en een groot deel van Duitsland. Met de verkoop van meer dan 20.000 overkappingen en glazen schuifwanden per jaar is Tuinmaximaal daarmee marktleider in Europa.

Maximaal van je tuin genieten, dat is wat bij Tuinmaximaal centraal staat. Dagelijks dragen daar 150 enthousiaste collega’s aan bij. Samen maken we het onze klanten graag gemakkelijk. Dat doen we zowel in onze webshop, waar je gemakkelijk je overkapping naar eigen smaak samenstelt, als in onze sfeervolle showroom in Eindhoven. Online en offline; wij staan 365 dagen per jaar klaar voor persoonlijk advies en inspiratie.

We zijn een ondernemende en veelzijdige organisatie die continu in beweging is. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers het beste uit zichzelf naar boven halen, want: meters maken doen we samen!