Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Tekenaar Elektrotechniek - Veldhoven 33 - 40+ uur vacature

Techniek Veldhoven 790 keren bekeken
Vacature omschrijving

Als tekenaar heb je een belangrijke rol. Dankzij jouw doordachte werktekeningen zijn de monteurs in staat om het ontwerp perfect te vertalen naar de werkelijkheid.
Je maakt tekeningen voor uiteenlopende elektrotechnische projecten. Denk hierbij aan licht- en krachtinstallaties, beveiligingssystemen en telematica-netwerken. De tekeningen worden gemaakt met AutoCAD, StabiCAD en Revit.

In meerdere fases ben je bij de projecten betrokken. Je zorgt voor de uitvoeringstekeningen, zodat onze monteurs snel en doeltreffend geïnformeerd worden over de te realiseren installatie. Na de realisatie van het project maak je de revisietekeningen. Ook reproductie- en archiefwerkzaamheden behoren tot je functie.

Bij de uitvoering van je werkzaamheden wordt je begeleid door meerdere calculators / werkvoorbereiders en projectleiders. Deze functie is zeer geschikt voor een starter. Afhankelijk van je ambities en capaciteiten is doorgroei naar de functie van calculator / werkvoorbereider mogelijk.

Functie-eisen

  • Afgeronde elektrotechnische opleiding op minimaal MBO niveau
  • Basiskennis AutoCAD
  • Flinke dosis eigen initiatief
  • Nakomen gemaakte afspraken

Over DIT Personeel
Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden
Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Wat bieden we je nog meer?

  • Een aantrekkelijk salaris
  • Pensioenregeling
  • Reiskostenvergoeding
  • Een vast contactpersoon bij DIT die het voor je regelt
Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Maak van deze vacature jouw nieuwe baan en reageer direct!

M:          06-30135967
E:            zuid@dittechniek.nl
I:             www.dittechniek.nl