Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

TIG-lasser voedingsmiddelenindustrie 33 - 40+ uur vacature

Techniek Nieuwkuijk 3123 keren bekeken
Vacature omschrijving

Onze opdrachtgever uit Nieuwkuijk levert unieke machines voor de voedselverwerkende industrie. Hierbij maken zij gebruik van zeer geavanceerde technieken waarbij het productieproces voor hun klanten het ambachtelijke proces volledig nabootsen. Zij maken ze machine van a tot z, vanaf het eerste onderdeel tot het installeren en in bedrijf stellen bij de klant.


De functie:
Voor deze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een TIG lasser. Je maakt jezelf bekend met de wensen van de klant aan de hand bij bijvoorbeeld werkopdrachten of instructies. Vervolgens ga je vanaf tekening de onderdelen samenstellen en aflassen tot één product. De plaatdikte varieert tussen de 1 en 20 mm. Het betreft voornamelijk TIG lassen. Je controleert de kwaliteit van je materiaal en of alles aanwezig is. Je gaat de lasapparatuur zelf instellen voor de opdracht die je voor je hebt.


Functie-eisen:

  • Lassen op TIG (en MIG!) niveau 3, aantoonbaar door werkervaring en/of een lasdiploma (NIL)
  • Je hebt ervaring in de voedingsmiddelenindustrie, met het instellen van lasapparatuur, uiteraard met het TIG lassen zelf, met MIG lassen en met het lezen van technische tekeningen
  • Je werkt nauwkeurig, je ziet jezelf als de vakman die je bent en staat voor je werk
  • Je kunt proactief handelen
     

Over TSD:

TSD Groep is al ruim 22 jaar toonaangevend in het detacheren van kwalitatief technisch personeel. Doordat wij zelf vanuit huis een technische achtergrond hebben weten we jouw vakkennis en talent te waarderen en te beoordelen op klantwaarde. Door deze werkwijze zitten onze medewerkers altijd op de juiste plek en gaan zij met plezier naar hun werk toe.