Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Traineeship Particuliere Verzekeringen - Tilburg - Tilburg 33 - 40+ uur vacature

Financieel Tilburg 950 keren bekeken
Vacature omschrijving

Traineeship Particuliere Verzekeringen - Tilburg 
40 uur per week 

Sta jij aan het begin van je carrière óf ben je van plan om het over een andere boeg te gooien? Mooi! Wij zijn op zoek naar een ondernemend talent die opgeleid wil worden tot Adviseur Particuliere verzekeringen op ons kantoor van Veldsink – van Son in Tilburg. Klinken de woorden klantcontact, ondernemerschap, persoonlijke aandacht én ontwikkeling jou als muziek in de oren? En lijkt het je leuk om één van de gezichten van Veldsink – van Son te worden in Tilburg? Dan zoeken wij jou!


Onze branche

Onze branche, de financiële dienstverlening, is constant in beweging. Veranderingen volgen elkaar in rap tempo op. De laatste jaren zien we bijvoorbeeld dat steeds meer banken en verzekeraars overstappen naar een online klantbediening. Maar Veldsink Advies doet het anders. Wij houden vast aan onze lokale manier van werken en zetten de klant nog echt op nummer één! We zorgen dat de klant bij ons binnen kan lopen voor een persoonlijk gesprek. Geen lange wachttijden aan de telefoon, geen chatboxen met robots, maar gewoon persoonlijk contact.

Wie zijn wij?

Wij zijn Veldsink Advies, een familiebedrijf dat al sinds 1979 onafhankelijk financieel advies aanbiedt aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Op dit moment bestaan we uit meer dan 50 advieskantoren en we blijven groeien. De groei ontstaat door onze enorme gedrevenheid, inlevingsvermogen, loyaliteit en het feit dat iedere werknemer de kans krijgt zich optimaal te ontwikkelen. We zijn onderdeel van de Veldsink Groep, een holding die bestaat meerdere bedrijven en zo’n 1000 werknemers. Onze Veldsink kantoren blijven echter lokaal, betrokken en dicht bij de klant!

Benieuwd naar ons team in Tilburg? Klink dan hier


Wat ga je doen?

Als trainee bij Veldsink ga je werken op ons lokale kantoor in Tilburg. Een klein kantoor met een hecht team, waar je door ervaren collega’s wordt opgeleid en de fijne kneepjes van het advies vak leert.

In een paar maanden stomen we je klaar voor een functie als Adviseur Particulieren. Dit betekent dat je in een korte periode veel gaat leren. Vanaf het begin van het opleidingstraject combineren we de theorie met de praktijk. Door het (op onze kosten) behalen de benodigde, branchegerichte Wft-diploma’s, doe je veel inhoudelijke kennis op over de producten die je gaat adviseren. De geleerde theorie kun je vervolgens direct in de praktijk brengen.

Hoe meer jij de regie pakt, hoe meer taken en verantwoordelijkheden je krijgt. Naarmate je meer Wft-diploma’s haalt, wordt klantcontact een steeds groter onderdeel van je werk en ben jij klanten aan het helpen, zowel telefonisch als face-2-face. Klanten leren je kennen en je gaat merken dat er steeds meer mensen specifiek naar jou als adviseur vragen.

Wat zoeken wij?

Jij bent een talentvolle, ambitieuze adviseur en kunt niet wachten om je (nieuwe) carrière te beginnen! Je zit vol energie en gaat je eigen carrière vormgeven en wij faciliteren jou hierin. Daarnaast voldoe je aan de volgende kenmerken:

 • Een afgeronde mbo of hbo-opleiding;
 • Een klant- en servicegerichte houding met een commerciële drive;
 • Je bent ondernemend en hebt een proactieve houding;
 • Maakt gemakkelijk contact met klanten en wekt vertrouwen;
 • Goede communicatieve vaardigheden en een sterk empathisch vermogen;
 • Nieuwsgierig en leergierig;
 • Je bent in het bezit van Wft basis en Wft schade particulier of bereid om deze op korte termijn te behalen;
 • Woonachtig in de buurt van Tilburg en fulltime beschikbaar.

Voor dit Traineeship is werkervaring binnen onze branche geen vereiste! Wij gaan tijdens het kennismakingsgesprek op zoek naar wie je bent als persoon en welke competenties en vaardigheden je hebt. De rest kunnen wij je leren. Wij staan ook open voor kandidaten die al een aantal jaar aan het werk zijn, maar toe zijn aan een carrièreswitch en enthousiast worden van dit Traineeship.

Wat bieden wij?

 • Een vliegende start van je carrière bij het grootste onafhankelijke intermediair van Nederland;
 • Werken bij een familiebedrijf, waar persoonlijke aandacht nog op één staat, in combinatie met een kerngezonde en groeiende organisatie met toekomstperspectief;
 • Vakgerichte opleidingen in de vorm van Wft-diploma’s;
 • Professionele begeleiding van je collega’s, vestigingsmanager, de commercieel manager én onze P&O Adviseur;
 • Een informele organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng en ideeën;
 • Goede doorgroeimogelijkheden in de toekomst richting bijvoorbeeld Hypotheken of zakelijke klanten;
 • Een volwaardig, marktconform salaris vanaf de start van het Traineeship;
 • 29 vakantiedagen voor een goede werk-privé balans;
 • Collectieve zorgverzekering en korting op je schadeverzekeringen;
 • Een goede pensioenregeling.

Wil jij deel uitmaken van de Veldsink-familie?

Dan zijn wij benieuwd naar je sollicitatie! Klik op de sollicitatiebutton aan de rechterkant van deze pagina of stuur je cv en motivatie naar recruitment@veldsink.nl en we nemen contact met je op.

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met onze recruiter Dirk Smulders via 06-12443519.