Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Verpleegkundige 25 - 32 uur vacature

Zorg/ Verpleging Valkenswaard 1561 keren bekeken
Vacature omschrijving

Jouw werk is uitdagend!
Als verpleegkundige bij Valkenhof ben je dagelijks bezig met het verlenen van zorg aan onze cliënten. Jouw dag is iedere dag anders omdat je cliëntgerichte zorg levert. Samen met jouw team zorg je ervoor dat onze bewoners de zorg krijgen die ze wensen. Daarnaast ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor de uitvoering, evaluatie en bijstelling van het zorgleefplan. Wanneer er veranderingen in de situatie van de cliënt voordoen zorg je ervoor dat dit gerapporteerd wordt. Je schakelt met artsen en behandelaren waardoor je de bewoner zowel fysiek, geestelijk en spiritueel ondersteunt.  
Je denkt mee over verbetering en ontwikkeling van de zorg binnen Valkenhof. Zoals het anders inrichten van processen en werkwijzen die beter aansluiten bij de cliënt. Je werkt in overleg met jouw team ideeën uit tot concrete verbeterplannen.
 
Daisy de Turck (verpleegkundige) vertelt over haar werk..
De cliënten en hun naasten maken het werk als verpleegkundige zo mooi. De cliënt en naasten laten je toe in hun intieme cirkel en in de situatie waarin zij zich in bevinden. Je bouwt in een korte tijd een vertrouwensband op met hen. De cliënt is soms blij te maken met zulke kleine dingen, een gesprekje, uitgebreide zorg met een lekker zeepje/geurtje, of iets lekkers te eten wat iemand al tijden niet gehad heeft of niet heeft kunnen eten.
 
Jij bent professioneel en betrokken
Je bent in bezit van een diploma verpleegkundige niveau 4 of A2 en je bent BIG geregistreerd. Je hebt een groot inlevingsvermogen en zoekt verbinding met de cliënten door te luisteren en de rust te creëren die zij op dat moment nodig hebben. Je kunt goed omgaan met veranderende omstandigheden en bent professioneel in je handelen. Je bent bereid om in wisselende diensten te werken (dag-, avond- en nacht diensten).
 
Dit maakt het voor jou leuk om bij ons te werken

  • Een groep cliënten die klaar staan om jouw warme zorg te ontvangen.
  • Een afwisselende baan waarin iedere dag anders is
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris conform cao VVT FWG 45
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van 120 trainingen via Good Habitz
  • Een gedreven team met collega’s die bereid zijn een stapje extra voor elkaar te zetten, bij wie je jouw verhaal kwijt kunt en waar humor gewaardeerd wordt.