Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Werkvoorbereider - Eindhoven 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 531 keren bekeken
Vacature omschrijving

Deze opdrachtgever is gevestigd in Eindhoven, ze hebben ruim 30 jaar ervaring. De ambitie is om een voortrekkersrol te vervullen in de wereld van mecha(tro)nische oplossingen. Ze wil haar klanten sterker maken door voor hen producten te ontwikkelen die vooral bij hen passen. Dat zoen ze op basis van creativiteit en innovatie, toegesneden op de specifieke behoefte van klanten. Of dat nou is op het gebied van technische wensen, complexe mechatronica of samenwerking bij productontwikkeling, voor deze opdrachtgevers is dat geen enkel probleem. Ze weten waar ze voor staan, wat ze kunnen en hoe ze hun klanten het beste van dienst kunnen zijn.
Van oorsprong een echt familiebedrijf waar de lijnen kort zijn.  

Geen dag is hetzelfde! Je zorgt ervoor dat de werkzaamheden op de projecten goed georganiseerd en soepel verlopen. Je werkt nauw samen met je collega’s van Engineering en je hebt veel contact met de overige afdelingen en klanten. Je ontwerpt in Solidworks, Je zorgt voor een perfecte voorbereiding en begeleiding van de werkpakketten Je schakelt tussen serieproductie en nieuwe producten. Je denkt altijd mee over hoe het beter kan. Je zorgt ervoor dat nieuwe producten goed geïntroduceerd worden. Je toont initiatief en het meedenken over de maakbaarheid van de producten gaat je van nature prima af.  
Uiteindelijk zorgt dit ervoor dat ze de klant een nog beter eindproduct kunnen leveren.  
Omdat het bedrijf groeit in nieuwe producten, de projecten complex en interessant zijn is er volop uitdaging te vinden in deze functie.