Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Werkvoorbereider - Veldhoven 33 - 40+ uur vacature

Techniek Veldhoven 1080 keren bekeken
Vacature omschrijving

Als werkvoorbereider heb je een 360 graden rol en ben je van a tot z betrokken bij het project. Je bent verantwoordelijk voor het technisch ontwerp, staat nauw in contact met het projectteam, de opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers. Ook verzorg je de administratieve verwerking van het project. Onderstaande werkzaamheden behoren tevens bij jouw takenpakket:
-              Het ontwerpen van de technische installatie met StabiCad, Revit en/of AutoCad
-              Overleggen met het projectteam om zorg te dragen voor de juiste voorbereiding en voortgang van jouw projecten
-              Het verzorgen en bewaken van een goede materiaalstroom
-              Het verzorgen van de calculatie

Onze opdrachtgever is een begrip in de wereld van de installatietechniek voor de zakelijke en industriële markt. Het is actief vanuit Budel en vormt een vertrouwd adres voor de opdrachtgevers. Met meer dan 45 jaar ervaring aan vakmanschap is het bedrijf een bekende speler in de, voornamelijk, regionale markt.

Ze leveren een full-service dienstverlening waarbij de klantwensen voorop staan.  Ze verzorgen het totale project volgens het design & build principe. Dit doen ze op het gebied van werktuigkundige installatiesystemen zoals centrale verwarming, koeling, luchtbehandeling, gawalo en sanitair. Verduurzaming staat hoog in het vaandel. In overleg met de opdrachtgevers proberen ze installaties perfect af te stemmen op hun wensen. Tot de opdrachtgevers behoren onder andere; zorginstellingen, ziekenhuizen, scholen en bedrijfspanden.


Functie-eisen
-              Een afgeronde MBO opleiding richting installatietechniek/werktuigbouwkunde
-              Enige kennis met StabiCad, Revit en/of AutoCad
-              Enige werkervaring als werkvoorbereider (geen harde eis)
-              Je bent flexibel en pro actief
-              Je bent een teamspeler
-              Ervaring met lean en BIM zou prettig zijn

Over DIT Personeel
Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden
Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Wat bieden we je nog meer?
-              Auto van de zaak (privé rijden is mogelijk)
-              Uitstekende arbeidsvoorwaarden (boven marktconform)
-              Opleidingsmogelijkheden
-              25 vakantiedagen + 13 adv
-              Leuke uitjes

Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Maak van deze vacature jouw nieuwe baan en reageer direct!

M:          06-30135967
E:            zuid@dittechniek.nl
I:             www.dittechniek.nl