Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Zuidoost-Brabant

Zaterdaghulp winkel / verkoop 0 - 8 uur vacature

Commercieel/ Verkoop 's-Hertogenbosch 194 keren bekeken
Vacature omschrijving

Heb jij affiniteit met meubels en ben je op zoek naar een leuke bijbaan op de zaterdag? Voor een meubelwinkel in Den Bosch zijn wij op zoek naar een hulp voor de verkoop in het magazijn en in de winkel. Heb je er zin in? Dan horen we graag van je!

Wat ga je doen?

Je adviseert mensen die op zoek zijn naar meubels, met als doel de verkoop te sluiten. Omdat je meestal vanuit het magazijn werkt, nemen klanten de meubels meteen mee. Je helpt ze eventueel met het inladen van de verkochte meubels. Een enkele keer werk je ook in de winkel.

Wat krijg je?

Een leuke bijbaan voor de zaterdag waarbij je volop in contact bent met mensen. De werksfeer is gezellig en informeel, je krijgt 12 leuke collega’s. Na werktijd drink je nog wel eens een borreltje samen. Je salaris is €12,50 per uur en je begint op uitzendbasis.

Wie ben jij?

Een vlotte dame of heer die het leuk vindt om in contact te zijn met mensen en hen te adviseren en helpen. Je bent commercieel ingesteld, want het gaat uiteindelijk natuurlijk om de verkopen. Je hebt een leuke uitstraling en je bent representatief.

Wie is onze opdrachtgever?

Een meubelwinkel in Den Bosch. Ze verkopen vanuit de winkel en direct vanuit hun magazijn vlak om de hoek. Er werken in totaal 12 mensen.

Lijkt dit je een leuke bijbaan? Neem dan contact op met het Werkze!-kantoor op 040-3400038 of stuur direct je cv naar Lisette op info@werkze.com.