Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Technische vacatures


ZOB Werkt is dé plek voor de technicus die op zoek is naar een nieuwe baan in de regio Zuidoost-Brabant. We hebben een ruim aanbod van technische vacatures voor alle niveaus en verschillende functies. Om het zoeken naar een passende vacature zo gemakkelijke mogelijk te maken kun je de filter invullen op je eigen niveau, van LBO tot aan WO. Er komen steeds meer nieuwe werkgevers bij welke technische vacatures plaatsen, zo houden we het aanbod divers. 

Vacatures techniek vacature-alert

Staat er op dit moment geen passende vacature online voor jou? Dan kun je de vacature-alert aanmaken. Hiermee krijg je automatisch een email wanneer er een nieuwe vacature wordt geplaatst die aan jouw filter voldoet. Je kunt bijvoorbeeld een alert instellen op alle technische vacatures. Wanneer een van de werkgevers een nieuwe vacature plaatst dan ontvang je hier direct een melding van in je mailbox. Zo blijf je goed op de hoogte van alle vacatures techniek en kun je ook snel reageren wanneer de vacature aansluit op je wensen.  

Functies technische vacatures

Met bijna 300 vacatures uit de regio Zuidoost-Brabant hebben we veel banen te bieden. Deze banen vallen allemaal in de technische sector, maar er zijn wel diverse functies mogelijk. Zo zijn er veel banen in metaalbewerking of installatietechniek. Maar ook werken in de elektrotechniek of transport is mogelijk. We doen ons best om de vacatures zo volledig mogelijk te plaatsen. Hierdoor is het mogelijk om op verschillende termen te zoeken, zoals functie, vakgebied of plaats. Wil je bijvoorbeeld heel graag werken in Eindhoven op hbo-niveau? Dan vul je dit in de zoekbalk in en krijg je alle matchende technische vacatures te zien. Zit er een leuke vacature tussen die ook nog eens aan je wensen voldoet? Dan kun je snel een eenvoudig reageren en in contact komen met de werkgever. 

Bekijk de vacatures