Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Info voor werkzoekende


MKB Werkt! biedt actuele vacatures – vast en flexibel – bij werkgevers in de regio. Reageren gaat via de knop ‘solliciteren’ bij de vacatures. Je kunt ook je cv uploaden. Bij interesse neemt het bedrijf rechtstreeks contact op.

Reageren gaat via de knop ‘solliciteren’ bij de vacatures. Bij interesse neemt het bedrijf rechtstreeks contact op. Je kunt ook je cv uploaden. Werkgevers kunnen je dan zelf vinden, omdat zij op basis van bepaalde kenmerken zoekacties kunnen uitvoeren in de database met cv’s. Bezoek ook eens het Vacaturecafé.

Twee keer per jaar wordt er een Vacaturecafé georganiseerd, een laagdrempelige ontmoetingsplaats voor werkzoekenden en bedrijven. Per keer bieden meer dan 50 werkgevers ruim 300 vacatures aan. Je kunt gewoon binnenlopen en met de ondernemers in gesprek gaan. De werkgevers zijn vervolgens verantwoordelijk voor het uitnodigen van kandidaten en de afwikkeling van de procedure. Er is tijdens het Vacaturecafé ook een programma met workshops om werkzoekenden te ondersteunen. Aanmelding is hier wel verplicht. Het programma is ongeveer drie weken van tevoren bekend. Vaste onderwerpen zijn meestal: Presentatie & Sollicitatie, Verbeter uw CV en Solliciteren via Social Media.

De concurrentie op de arbeidsmarkt is groot! Daarom zijn een goede oriëntatie op de mogelijkheden en een prima voorbereiding op een sollicitatie van enorm belang. Hier vind je informatie die je op weg kan helpen:
Zoeken
Voorbereiding
Sollicitatiegesprek

Zoek je een nieuwe baan? De regelhulp financieel CV helpt je hierbij.

Als je een nieuwe baan zoekt, kan je werkgever mogelijk gebruik maken van aantrekkelijke financiële regelingen als hij jou in dienst neemt. Deze regelhulp laat je zien of dat zo is. Aan het eind kun je een persoonlijke brief maken met een overzicht van de voordelen. Deze brief is jouw financieel CV en kun je bijvoorbeeld meesturen met je sollicitatie.

Ga naar de site en je weet snel of jij of je werkgever voor deze regelingen in aanmerking komt.

Je gegevens staan in een afgeschermde omgeving, dus het is geen openbaar document. Door je persoonlijke gegevens in te voeren of je cv te uploaden via deze website geef je MKB Werkt! expliciet toestemming om deze gegevens beschikbaar te stellen aan potentiële werkgevers met mogelijke passende vacatures. Het invoeren van je persoonlijke gegevens of uploaden van je cv via deze website gebeurt op eigen verantwoordelijkheid. MKB Werkt! draagt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van je gegevens, dan wel de wijze waarop deze werkgevers van je gegevens gebruik maken.
Meer weten over hoe we met persoonlijke gegevens omgaan en wat we ermee doen. Bekijk onze privacyvoorwaarden.