Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Vacatures Brabant


Op zoek naar vacatures in de regio Zuidoost-Brabant? Dan ben je bij MKB Werkt op de juiste website, wij zorgen ervoor dat Brabant Werkt! 

Bij MKB werkt plaatsen we alleen vacatures van werkgevers uit de regio. Dus wil je graag werken in Eindhoven, Helmond, Gemert, of een van de andere plaatsen uit de regio Zuidoost Brabant? Kijk dan snel verder naar ons huidige vacature aanbod.

Brabant werkt

MKB Werkt! Maakt deel uit van een arbeidsmarktproject dat wordt uitgevoerd door MKB Eindhoven, in opdracht van Stichting Werkgevers Zuidoost-Brabant. Dit project met deze vacaturesite levert een bijdrage aan kansrijke werkgeversinitiatieven voor groei van de regionale economie en arbeidsmarkt. Mensen zoeken nu eenmaal graag een baan in de regio, zodat de reistijd kort is en er niet verhuisd hoeft te worden voor het werk. Hier spelen we met onze website op in, door te bieden waar jullie naar op zoek zijn: Vacatures in Brabant! Zo zorgen we er samen voor dat heel brabant werkt!

Bekijk de vacatures

Vaste en flexibele vacatures in Brabant

Zuidoost-Brabant Werkt! biedt meer dan 600 actuele vacatures, zowel in vast en flexibel werkverband. Daarnaast komen deze vacatures natuurlijk allemaal uit de regio Zuidoost-Brabant, zodat je op zoek kunt naar een baan bij jou in de buurt. Ondertussen hebben al meer dan 200 werkgevers zich aangemeld en vacatures geplaatst in verschillende vakgebieden. Van administratief werk, tot technische banen. Op de vacature-pagina kun je het de filter aan de linkerzijde eenvoudig zoeken naar de vacatures die aansluiten op je wensen. Naast het filteren op vakgebied kun je ook filteren op niveau, uren per week, speciale doelgroepen en of de werkgever ook aanwezig is op ons vacaturecafé.

MKB Werkt vacature-alert

Staat er op dit moment geen passende vacature voor jou online? Maak dan gebruik van onze vacature-alert en ontvang automatisch een email wanneer er een vacature wordt geplaatst die wél aan je wensen voldoet. Zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe vacatures en kun je snel reageren. Kijk snel verder naar ons huidige aanbod en meld je aan.