Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Vacatures Eindhoven


Op Zuidoost-Brabant Werkt! vindt u alle actuele vacatures in Eindhoven en omgeving. Ruim 120 werkgevers bieden meer dan 400 vacatures in de regio Eindhoven aan, voor alle vakgebieden en alle niveaus. Het mooie is dat dit natuurlijk allemaal vacatures van werkgevers in de regio Eindhoven zijn! Zo vindt u snel en eenvoudig een passende vacature dichtbij eigen huis.

Speciale vacatures in Eindhoven

Naast de reguliere vacatures vindt u op Zuidoost-Brabant Werkt! ook vacatures in Eindhoven voor speciale doelgroepen. Zo hebben we specifieke vacatures voor jongeren onder de 27 jaar en daarnaast ook juist voor ouderen boven de 55 jaar. Maar ook voor mensen met een arbeidsbeperking bieden wij geschikte vacatures. Met een eenvoudige filter zoekt u snel naar de vacatures die bij u passen.

Vacaturecafé

Heeft u liever direct contact met werkgevers? Kom dan naar het Vacaturecafé. Het uitgangspunt van het Vacaturecafé is gemakkelijk en direct contact tussen werkgevers en werkzoekenden tot stand te brengen. Per keer bieden meer dan 50 werkgevers zo'n 200 banen aan. Ook zijn er workshops die werkzoekenden ondersteunen bij sollicitatie en presentatie.

Volg Vacaturecafé op Facebook

In Eindhoven vacatures zoeken

Dus bent u opzoek naar een vacature in de regio Eindhoven? Neemt u eens kijkje tussen het huidige aanbod van vacatures of maak een eProfiel aan, zodat u uzelf kunt presenteren aan alle deelnemende bedrijven. Daarnaast kunt u ook nog een vacature-alert aanmaken, zodat u interessante vacatures automatisch in uw mailbox krijgt. Wij helpen u graag met het vinden van een passende vacature, dus kijk snel verder naar het huidige aanbod vacatures in de regio:

 Bekijk de vacatures