Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Vacatures Veldhoven


Op zoek naar alle actuele vacatures in Veldhoven en omgeving? Deze vindt u op Zuidoost-Brabant Werkt! Op onze website worden meer dan 400 vacatures aangeboden door ruim 120 verschillende werkgevers uit de regio Veldhoven. We streven ernaar om een zo divers mogelijk aanbod van vacatures te creëren, voor alle vakgebieden en alle niveaus. Zo vindt u snel en eenvoudig een passende vacature dichtbij eigen huis.

Bijzondere vacatures in Veldhoven en omgeving

Naast de reguliere vacatures bieden we op Zuidoost-Brabant Werkt! ook vacatures in Veldhoven aan voor speciale doelgroepen. Zo is er een aparte zoekfilter voor leerlingen van VSO- of PrO-scholen en kan er ook gezocht worden naar vacatures die vallen onder de participatiewet. Daarnaast kan er ook nog gefilterd worden op leeftijdscategorie. Hiermee vindt u snel en eenvoudig de vacatures waarbij de werkgever opzoek is naar ervaren personeel van 55+. Staat er op dit moment geen passende vacature voor u online? Meldt u dan aan voor de vacature-alert. Dan mailen wij u automatisch alle vacatures die voldoen aan de door u gekozen zoektermen en filters.

Vacaturecafé

Komt u liever direct in contact met werkgevers? Dan bent u van harte welkom in het Vacaturecafé. Het uitgangspunt van het Vacaturecafé is gemakkelijk en direct contact tussen werkgevers en werkzoekenden tot stand te brengen. Per keer worden er zo’n 200 banen aangeboden door meer dan 50 werkgevers. Ook zijn er workshops die werkzoekenden ondersteunen bij sollicitatie en presentatie.

Volg vacaturecafé op Facebook

In Veldhoven vacatures zoeken

Woont u in de regio Veldhoven en bent u opzoek naar een baan? Kijk dan snel verder naar al onze actuele vacatures of maak een eProfiel aan, zodat u uzelf kunt presenteren aan alle deelnemende bedrijven.

Bekijk de vacatures