Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Werken in Eindhoven


Op zoek naar een nieuwe baan? En wilt u graag werken in Eindhoven? Bekijk dan eens de actuele vacatures van Zuidoost-Brabant Werkt! Dankzij een goede samenwerking met ruim 120 werkgevers uit de regio bieden we meer dan 400 vacatures aan, voor verschillende vakgebieden en alle niveaus. Het mooie is dat dit natuurlijk allemaal vacatures van werkgevers in de regio Eindhoven zijn! Zo vindt u snel en eenvoudig een passende vacature dichtbij eigen huis en kunt u gaan werken in Eindhoven.

Iedereen kan werken in Eindhoven

Bij ons op Zuidoost-Brabant Werkt! zijn vacatures te vinden voor iedereen. Voor jong en oud, voor mensen met een goede opleiding of juist zonder opleiding, parttime of fulltime. Door de filter op de vacature-pagina te gebruiken vindt u eenvoudig de baan die bij u past. Staat er op dit moment geen passende vacature voor u online? Meldt u dan aan voor de vacature-alert. Dan mailen wij u automatisch alle vacatures die voldoen aan de door u gekozen zoektermen en filters. Zo raakt u snel weer aan het werk in Eindhoven.

Kom naar het Vacaturecafé

Wil het online solliciteren nog niet goed lukken? Kom dan eens langs in het vacaturecafé, waar u de gelegenheid heeft om direct in contact te geven met werkgevers en andere werkzoekenden. Daarnaast kunt u deelnemen aan verschillende workshops met praktische tips over de arbeidsmarkt en tips over hoe u succesvol kunt solliciteren. Gemiddeld komen er rond de 50 werkgevers naar het vacaturecafé welke zo’n 200 banen aanbieden. U bent van harte welkom!

Volg Vacaturecafé op Facebook

Een baan in Eindhoven

Dus bent u opzoek naar een nieuwe baan in de regio Eindhoven? Bekijk dan ons huidige aanbod van vacatures of maak een eProfiel aan, zodat u uzelf kunt presenteren aan alle deelnemende bedrijven. Wij helpen u graag met het vinden van een passende vacature, dus kijk snel verder naar het huidige aanbod vacatures in de regio:

Bekijk de vacatures