Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

(Inter-) Nationaal Chauffeurs! - Veldhoven N.o.t.k. vacature

Logistiek Veldhoven 4263 keren bekeken
Vacature omschrijving

Wat ga je doen?

Als nationaal chauffeur voer je uiteenlopende transportopdrachten uit voor verschillende opdrachtgevers. De ladingen kunnen dagelijks verschillen, meestal met vergunningen. Denk hierbij aan het vervoeren van masten en zwaar exceptioneel transport, waardoor je wel een ervaren chauffeur moet zijn. Deze opdrachten zijn altijd nationaal, mogelijk met overnachtingen.  Het transport gebeurt met wisselend getrokken materieel zoals vlakke trailers, megatrailers, schuifopleggers en semi-diepladers.

Als internationaal chauffeur voer je uiteenlopende transportopdrachten uit voor verschillende opdrachtgevers. De ladingen verschillen dagelijks en je rijdt veelal op Duitsland. Overnachtingen zijn geen probleem voor jou!

Wat krijg je?

  • Baetsen betaalt 2/3 van je pensioen.
  • Korting op jouw zorgverzekering bij CZ en VGZ.
  • Je kunt met belastingvoordeel verschillende zaken aanschaffen, zoals een telefoon, laptop, weekendje weg, fitness-abonnement, fiets of een bon van een webshop.
  • Werken binnen een familiebedrijf met korte lijnen en fijne collega’s!
  •  

Jouw sollicitatie is in een paar minuten geregeld. Druk op de knop ‘stuur sollicitatie’, laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Heb je vragen over deze vacature of wil je meer weten?
Bel dan gerust naar +31 40 205 44 12.


 

Bekijk hier het filmpje voor deze vacature