Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Assistent productiemanager (fulltime) - Nuenen 33 - 40+ uur vacature

Productie Nuenen 2122 keren bekeken
Vacature omschrijving

Zoek jij een kleinschalig maar groeiend bedrijf met passie voor techniek? Ben jij in staat om te werken aan een innovatief product op het gebied van fietsparkeren? En vind je daarnaast een goede balans tussen werk en privé belangrijk, maar wil je niet inboeten op salaris? Dan hebben wij (Mecurity) de perfecte werkplek voor je.  

“Voor deze uitdagende functie zoeken we een initiatiefrijke
doorzetter met technische kennis”

Hoe ziet jouw werkdag eruit?
In deze rol heb je de dagelijkse leiding over een klein team enthousiaste medewerkers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de afdelingen productie, installatie en onderhoud. Maar in eerste instantie is het vooral belangrijk dat je onze producten leert kennen én helpt om de fietsparkeersystemen op tijd te leveren en/of te monteren.


Werken bij Mecurity betekent:
 

  • Dat je elke dag bezig bent met het verbeteren van productieprocessen en product kwaliteit
  • Ontwikkelmogelijkheden: ervaring is geen pré, wij kunnen je helpen deze ervaring op te doen. Zo nodig volg je een aantal cursussen.
  • Werken voor een innovatief bedrijf dat hard groeit.
  • Dat je niet alleen bezig bent met het bouwen voor seriematige projecten én monteert op locatie maar ook nieuwe producten maakt en bedenkt.
  • Samenwerken met de grootste klanten (ASML, NS, BAM).
  • Doorgroeimogelijkheden: bij ons Mecurity heb je volop de mogelijkheid om je te ontwikkelen en door te groeien.


En dan het salaris, want zeg nou zelf: die miste je in het bovenstaande rijtje, toch?

Salaris
Een passend salaris? Daar komen we samen aan uit! Dat is namelijk (deels) afhankelijk van je leeftijd en werkervaring. Wat we je vooraf kunnen beloven is een goede pensioensregeling. Daarbij heb je bij Mecurity je recht op 13 ADV dagen. Klinkt goed hè?

Meer weten?
Ben jij die ondernemende technicus uit metaalbranche en wil je meer? Of ben je juist onervaren en wil je het maken in deze branche? Neem dan contact op door een mail te sturen naar info@mecurity.nl. In een kennismakingsgesprek vertellen we je graag alles over onze werkzaamheden.

Liever bellen?
Productiemanager Peter Meijer
06 15 49 40 50


Eigenaar John de Haan
06 50 51 38 14