Dé vacature & stage
site van werkgevers
in Brabant

Bankwerker bij NTS Precision - Eindhoven 33 - 40+ uur vacature

Techniek Eindhoven 1262 keren bekeken
Vacature omschrijving

Ga je voor precisie en wil je samen het onmogelijke mogelijk maken? Wil jij werken aan ultraprecisie producten in een hypermodern machinepark? Houd je van uitdagingen en heb je oog voor detail? Kies dan voor een baan als Bankwerker bij NTS!

Je maakt de complexiteit mogelijk
In verband met de groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Bankwerker, werkzaam voor toonaangevende klanten in verschillende markten; semiconductor, analytical en health. In de rol van Bankwerker ben je verantwoordelijk voor het nabewerken van complexe draai-/ en freesproducten die je collega's produceren.

  • Onder nabewerking wordt verstaan: controle op maatvoering, het verwijderen van vervuiling, afbramen, zorgvuldig verpakken en kleine handmatige nabewerkingen.
  • Ook ga je klein mechanische montage werkzaamheden uitvoeren.
  • Je hebt een adviserende rol, daarbij beoordeel en toets je de kwaliteit van de gemaakte delen.
  • Je bent ondersteunend aan de afdeling productie en hebt een nauwe samenwerking met de Teamcoaches en de Quality Engineer.


Je hebt het in je:
Wij zijn op zoek naar een zelfstandige en ervaren Bankwerker met veel praktijkervaring. Je bent gewend om te werken in een werkomgeving waar complexe ideeën en concepten worden omgezet in technisch hoogwaardige producten. Daarnaast voldoe je aan de volgende kenmerken.

  • Wij zijn op zoek naar een Bankwerker en met de ervaring in de verspaning, bij voorkeur met handmatige/conventionele bewerkingenmethodes.
  • Beheersing van de Nederlandse taal is een must.
  • Ben jij een proactieve teamplayer met een flexibele houding en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Herken jij je in kenmerken als vernieuwend, verbeteringsgericht, nauwkeurig en zorgvuldig? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Bij NTS doen we het samen
Je komt te werken in een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille. Bij NTS staat samenwerking voorop. We hebben elkaar nodig om steeds beter en beter te worden. NTS kent een informele en collegiale ‘ons kent ons’-sfeer. Er is oog en oor voor elk individu. Onze drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we doen. Dat zoeken we uiteraard ook in jou!

Bij NTS voel je je snel thuis
We zorgen ervoor dat je je snel thuis voelt in ons team. Door je te koppelen aan één van onze ervaren collega’s leer je ons bedrijf en je collega’s snel kennen. Je neemt de tijd om met je leidinggevende de verwachtingen door te spreken voor je nieuwe rol. Wat je doet, doe je natuurlijk goed. Het waarom en voor wie je het doet vinden we net zo belangrijk. Wij beantwoorden daarom graag al je vragen. Zo heb je onze manier van werken snel onder de knie. Voor je het weet maak je het onmogelijk mogelijk voor onze klanten.

Versnel je mee?
Solliciteer en stuur je cv en motivatie via onderstaande sollicitatieknop! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Pepijn Holla, Recruiter, +31 06 11422490.